Arkadaşlar YKS NASIL GEÇTİ ?

YKS NASIL GEÇTİ?

• Oy kullanan toplam üye
    59

soul

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,169
Birçok kişinin emek vererek hazırlandığı sınav olan YKS nasıl geçti neler yaptınız ?
Benim geçen seneden çok çok daha iyi geçtiğini düşünüyorum.
Umarım herkes emeğinin karşılığını alır..
Hayırlısı olsun.

Herkes kolaydı diyor.

Ekler

• resim_2023-06-17_140651572.png
    resim_2023-06-17_140651572.png
    511.1 KB · Hit: 153
duygularımla başlayan soru var mıydı aklıma takıldı arkadaşlar @EmreE

Ya kötü geçti benim. Geçmiş ÖSYM sınavlarında 90 üstü yapardım bunda 80den fazla yapabilir miyim bilmiyorum. Türkcede 45dk geçti 31. Soruda bıraktım sosa geçtim sosdan sonra fene geçtim. 1.5 saat kaldı Türkçede daha 10b ve mata başlamıştım. Normalde 1.5 saatte sadece matematik kalırdı. Matta da stres yaptım kolay soruları çözemedim hayat bitti.

Evet geçen seneye göre daha kolay geldi bana da.
1+1 falan mı sordular o nasıl bir seviye geçen seneki sınav ilkokul seviyesiydi en azından matematiği.

duygularımla başlayan soru var mıydı aklıma takıldı arkadaşlar @EmreE
Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolay olabilir ancak kesinlikle süre yetişmedi. 30dk da 21 mat zor çözdüm sınavın çoğu türkçeye ve felsefeye gitti.

1+1 falan mı sordular o nasıl bir seviye geçen seneki sınav ilkokul seviyesiydi en azından matematiği.
Geçen seneye göre zordu hocam. Geçen sene 85 Tyt yapmıştım bu 70 gelse iyi

Hayır

Kolay olabilir ancak kesinlikle süre yetişmedi. 30dk da 21 mat zor çözdüm sınavın çoğu türkçeye ve felsefeye gitti.

Geçen seneye göre zordu hocam. Geçen sene 85 Tyt yapmıştım bu 70 gelse iyi
harbi millet kolaydı fln diyordu da tamamen ego kasıyorlar geçen senenin matı daha kolaydı matta küme sorusu çok uğraştırdı beni barış ve burak arasında kaldım

harbi millet kolaydı fln diyordu da tamamen ego kasıyorlar geçen senenin matı daha kolaydı matta küme sorusu çok uğraştırdı beni barış ve burak arasında kaldım
Ben d yaptım. 2 saat düşündüm barış mı burak mı diye sonra d yapıp geçtim burak daha mantıklı geldi

Birçok kişinin emek vererek hazırlandığı sınav olan YKS nasıl geçti neler yaptınız ?
Benim geçen seneden çok çok daha iyi geçtiğini düşünüyorum.
Umarım herkes emeğinin karşılığını alır..
Hayırlısı olsun.
Türkçenin Allah belasını versin o leyla mecnun sorusunada fakir baykurtuna da saçma sapan felsefe sorularına da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri