KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,751
Hangi videonun altına atılmış bu yorum? Link atar mısınSorular çalınmış galiba
Alıntıyı görüntüle
Hangi videonun altına atılmış bu yorum? Link atar mısınSorular çalınmış galiba
Alıntıyı görüntüle
Ekran görüntüsünü başka forumdan aldım. Videoyu bulursam atarım.Hangi videonun altına atılmış bu yorum? Link atar mısın
Gerçekten çıktı mı,Sorular çalınmış galiba
Alıntıyı görüntüle
Sanırım bu gri koç yn tyt nasıldı shorts videosuna atılmış arayış içindeyim yorumu.Sorular çalınmış galiba
Alıntıyı görüntüle
Tek tek baktım maalesef böyle bir yorum bulamadım. Ya silinmiş ya oynanmış fotoğraf ya da AYT de zaten böyle sorular yok. Ama hangisi bilmiyorum. Araştırmak lazım...Sorular çalınmış galiba
Alıntıyı görüntüle
Yorum silinmiş sanırım yorum 21 saat önce atılmış. 21 saat, 20 saat, 19 saat ve 22 saat önce atılan tüm yorumlara baktım yokGerçekten çıktı mı,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım bu gri koç yn tyt nasıldı shorts videosuna atılmış arayış içindeyim yorumu.
Bu videoya attığı kesin şimdi 3k yorum arasında bulmaya çalışacam
Kitapçıklarda şıklar farklı yerlerde, yani gerçek olsa bile o şıkları işaretleyen doğru yapamamıştır. Tabi yalan diye düşünüyorum.Sorular çalınmış galiba
Alıntıyı görüntüle
Çalışanlar için sınavın kolay olması daha kötü.Seneye zor olmasın yeter bu yıl önemli değil![]()
Edebiyattan 6 yanlışım var... Coğrafya felsefe din fullemişim. Tarihten de toplam 7 yanlışım var.Sosyal 1/ Sosyal 2 aşırı basitti matematik orta düzey.
Tarih kolaydı ya zor soru bile yoktu , edebiyatta aynı şekilde sözel kısımdan neredeyse zor soru yoktu.
Al işte, olan çalışana oluyor.o kadar türev grafik yorumu max min cart curt çalıştık gidip türev alma sorusu sormuslar delirdim anasini satayim sinavda
Sorular çalınmış galiba
Alıntıyı görüntüle
Tamamen yanlış videoya bakmışım sanırım yorum bu videoda bulacam@Besim Tibuk bu konu
Konu açılmamış, yorum olarak gelmiş. Bak yine aynı kşşi, kim acaba @Besim Tibuk