Arama sonuçları: *

1. diekatze

Trendyol Go'ya başlamak mantıklımı?

Eminim ki tüm giderler düştükten sonra 8 bin TL altına inmiyordur gelirleri. Motosiklet üzerinde Burgerking kuryesi olsan sana 5 bin TL'den aşağı vermezler zaten. 6-7 bin TL gibi rakamlar motosikletli esnaf kuryeler için hiç mantıklı değil.
  2. diekatze

Evet ama kendi motorunla çalışıp bakımıydı yakıtıydı sigortasıydı vergisiydi kılı tüyü derken 5 bin TL gelir sağlıyorsa o iş yapılmaz. Benim araba Hepsiexpress'te çalışıyor. Ben arabayla ayda her şeyi düştükten sonra 6-7 kazanıyorum.
  3. diekatze

Aylık 5K gelir ile kendi motorunu yoracağına git sigortalı bir yerde çalış zaten daha fazlasını alırsın kafanda rahat olur.
  4. diekatze

Yardım Konya'da Yabancı Uyruklu Öğrenciye Ulaşım Ücretsiz

Kardeşim sen başka bir ülkede mi yaşıyorsun acaba? CHP iktidara falan mı geçti? 20 yıldır AKP yönetiyor bu ülkeyi. CHP ne ara iktidar oldu ya? IBB'yi teröristlerle doldurma peşinde diyorsun da, bu bahsettiğin kişi bakanlıkta stajını yapmış biri biliyorsun dimi? Adli sicil kaydı temiz olan birini...
  5. diekatze

Şu üsluba bakar mısın :D Sen kimsin de sana laf düşecek? Yıllardan beri AKP yönetiminde olan İstanbul'un pahalılığı yeni çıkmış gibi lanse edip sebebini de CHP ilan ediyor. Bakan Nebati ile bir akrabalığın var mı? Gözlerinde ışık görüyorum...
  6. diekatze

AAA bende diyorum bu İstanbul'da hayat neden ultra mega büyük pahalı. Demek ki CHP imiş sebebi. Tabi ya, yıllardan beri CHP yönetiyor IBB'yi. 1651271730 Max Konyalı zaten.
Top Bottom