Aylık 5K gelir ile kendi motorunu yoracağına git sigortalı bir yerde çalış zaten daha fazlasını alırsın kafanda rahat olur.Mesaj otomatik birleştirildi:
Çalışma performansına göre aylık 5k kazananda var çok çalışıp 10k kazananda.
Genellikle motor sürmeyi seven arkadaşlar yapıyor.
Bazıları ise ek iş olarak yapıyor.
Yani motor sürmeyi seven arkadaşlar için güzel.Aylık 5K gelir ile kendi motorunu yoracağına git sigortalı bir yerde çalış zaten daha fazlasını alırsın kafanda rahat olur.
Evet ama kendi motorunla çalışıp bakımıydı yakıtıydı sigortasıydı vergisiydi kılı tüyü derken 5 bin TL gelir sağlıyorsa o iş yapılmaz. Benim araba Hepsiexpress'te çalışıyor. Ben arabayla ayda her şeyi düştükten sonra 6-7 kazanıyorum.Yani motor sürmeyi seven arkadaşlar için güzel.
Ücretsiz gezmiş oluyorsun.
Yani yapan çok kişi var.Evet ama kendi motorunla çalışıp bakımıydı yakıtıydı sigortasıydı vergisiydi kılı tüyü derken 5 bin TL gelir sağlıyorsa o iş yapılmaz. Benim araba Hepsiexpress'te çalışıyor. Ben arabayla ayda her şeyi düştükten sonra 6-7 kazanıyorum.
Eminim ki tüm giderler düştükten sonra 8 bin TL altına inmiyordur gelirleri. Motosiklet üzerinde Burgerking kuryesi olsan sana 5 bin TL'den aşağı vermezler zaten. 6-7 bin TL gibi rakamlar motosikletli esnaf kuryeler için hiç mantıklı değil.Yani yapan çok kişi var.
Demek ki geçiniyorlar diye düşünüyorum.