Trendyol Go'ya başlamak mantıklımı?

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,431
Trendyol Go için bir motosiklet alıp,şirket kurmayı düşünüyorum. Aranızda bu işi yapan var mı? Başvuru yaparken nelere dikkat edilmeli,getiri durumu ne oluyor ortalama? Sizce yapılacak bir işmi ne dersiniz?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışma performansına göre aylık 5k kazananda var çok çalışıp 10k kazananda.
Genellikle motor sürmeyi seven arkadaşlar yapıyor.
Bazıları ise ek iş olarak yapıyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışma performansına göre aylık 5k kazananda var çok çalışıp 10k kazananda.
Genellikle motor sürmeyi seven arkadaşlar yapıyor.
Bazıları ise ek iş olarak yapıyor.
Aylık 5K gelir ile kendi motorunu yoracağına git sigortalı bir yerde çalış zaten daha fazlasını alırsın kafanda rahat olur.

Aylık 5K gelir ile kendi motorunu yoracağına git sigortalı bir yerde çalış zaten daha fazlasını alırsın kafanda rahat olur.
Yani motor sürmeyi seven arkadaşlar için güzel.
Ücretsiz gezmiş oluyorsun.

Yani motor sürmeyi seven arkadaşlar için güzel.
Ücretsiz gezmiş oluyorsun.
Evet ama kendi motorunla çalışıp bakımıydı yakıtıydı sigortasıydı vergisiydi kılı tüyü derken 5 bin TL gelir sağlıyorsa o iş yapılmaz. Benim araba Hepsiexpress'te çalışıyor. Ben arabayla ayda her şeyi düştükten sonra 6-7 kazanıyorum.

Evet ama kendi motorunla çalışıp bakımıydı yakıtıydı sigortasıydı vergisiydi kılı tüyü derken 5 bin TL gelir sağlıyorsa o iş yapılmaz. Benim araba Hepsiexpress'te çalışıyor. Ben arabayla ayda her şeyi düştükten sonra 6-7 kazanıyorum.
Yani yapan çok kişi var.
Demek ki geçiniyorlar diye düşünüyorum.

Yani yapan çok kişi var.
Demek ki geçiniyorlar diye düşünüyorum.
Eminim ki tüm giderler düştükten sonra 8 bin TL altına inmiyordur gelirleri. Motosiklet üzerinde Burgerking kuryesi olsan sana 5 bin TL'den aşağı vermezler zaten. 6-7 bin TL gibi rakamlar motosikletli esnaf kuryeler için hiç mantıklı değil.

Bilemiyorum ben de 7-8 in altına düşeceğini sanmıyorum eğer üşencegin teki değilsen ve birazda severek yapıyorsan eminim ki kazanıyorsundur.

ben bir tek kendi işinin patronu olma yanını seviyorum. sırf ondan başlanır hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,634
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri