[Rehber] Fare Seçimi

? :D tamamen kullanma şekline bağlı, eğer fareye düzgün davranmazsan 1 haftada da bozulur. O tıklama ömrü kafalarına göre yazdıkları bir şey değil. Switchler her türlü garanti olarak normal kullanımda o tıklama sayısına dayanabiliyor. Hatta daha uzun süre de dayanabilir.
Kağıt üstünde az gelebilir 10 milyon tıklama ama ben eskiden adını bile bilmediğim bir mouseyi bundan 2 yıl önce 30 TL ye almıştım hala çalışıyor :)

Kağıt üstünde az gelebilir 10 milyon tıklama ama ben eskiden adını bile bilmediğim bir mouseyi bundan 2 yıl önce 30 TL ye almıştım hala çalışıyor :)
Tamam işte kendin diyorsun dayanıyor diye. Belirli bir kalite üzerinde ürünler alıyorsan verilen garanti sayının altında bozulması neredeyse imkansız. Eğer rampage fln alırsan garantisini verebilir mi bilemem.

Hayvan gibi kullandım duvara çaldım ve halen çalışıyor o kadar Çin malı ki boyası dökülüyor:)

Eline sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,864
Üyeler
190,459
Son üye
osaymın
Geri