Neler Yeni

[Rehber] Fare Seçimi

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
? :D tamamen kullanma şekline bağlı, eğer fareye düzgün davranmazsan 1 haftada da bozulur. O tıklama ömrü kafalarına göre yazdıkları bir şey değil. Switchler her türlü garanti olarak normal kullanımda o tıklama sayısına dayanabiliyor. Hatta daha uzun süre de dayanabilir.
Kağıt üstünde az gelebilir 10 milyon tıklama ama ben eskiden adını bile bilmediğim bir mouseyi bundan 2 yıl önce 30 TL ye almıştım hala çalışıyor :)

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Kağıt üstünde az gelebilir 10 milyon tıklama ama ben eskiden adını bile bilmediğim bir mouseyi bundan 2 yıl önce 30 TL ye almıştım hala çalışıyor :)
Tamam işte kendin diyorsun dayanıyor diye. Belirli bir kalite üzerinde ürünler alıyorsan verilen garanti sayının altında bozulması neredeyse imkansız. Eğer rampage fln alırsan garantisini verebilir mi bilemem.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Hayvan gibi kullandım duvara çaldım ve halen çalışıyor o kadar Çin malı ki boyası dökülüyor:)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eline sağlık.

Top Bottom