Arama sonuçları: *

• Users: ifatxh
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ifatxh

Dolar daha da düşer mi yoksa yükselir mi?

Başka iletişim kurabileceğim bir ekonomist bulamadım. Ayrıca yandaş olması dediklerinin yanlış olması anlamına mı geliyor? Zaten zaman gösterecek yalan söyleyip söylemediklerini. Evet yandaş olmaları çok iyi değil ama dediğim gibi başka iletişim kurabileceğim bir ekonomist göremedim internette...
  2. ifatxh

Söylemin üzerine A Para'da Bize Sorun programına katılan Faruk Erdem'e sordum :) Cuma 21.00, Cumartesi 16.00'da yayın yapıyorlarmış. Bakalım sorumu cevaplayacaklar mı? :)
  3. ifatxh

Uzun süredir sistem almak için araştırmalar vs. yapıyordum. Sonunda bir sisteme karar verdim ve bir kaç gün sonra dolar düşüşe geçti. Sistemi halen almış değilim. Şuan için fiyatı : 5043,40 TL. Bu soruyu gerçekten anlayan birine (tam olarak olmasa da iyi bir bilgiye sahip birisine) soruyorum...
  4. ifatxh

ABD'nin yeni başkanı belli oldu!

Trump başkan olsaydı FETÖ'ye ve PKK'ye desteği bırakma ihtimali vardı. Çünkü George Floyd olayının FETÖ'nün planı olma ihtimali var. Neden mi? Çünkü polis protestolarında FETÖ'cüler de kameralara yakalandı. Ayrıca zaten PKK'ye desteği isteyerek yaptığını da düşünmüyorum. Sonuçta onu zorluyor...
  5. ifatxh

Bence doların artmasından çok ABD'de 2 taraf birbirine girecek. Zaten böyle olacağı seçimden önce de belliydi. Kim kazanırsa kazansın kaybeden tarafla kazanan taraf çatışacak, olaylar çıkacak. Amerikan halkı kendi sonunu hazırlıyor olabilir...
  6. ifatxh

Bence de Trump daha iyi olabilirdi. Ama Amerikan halkını bilirsin, Türk düşmanları...
  7. ifatxh

ABD seçim sisteminde bir adayın başkan olabilmesi için aldığı oy oranına değil, aldığı delege sayısına bakılıyor. 270 delegeye ulaşan aday seçimi kazanmış sayılıyor. Pensilvanya'da sayılan oylardan sonra Joe Biden'ın delege sayısı 284'e yükseldi. Göründüğü üzere Joe Biden'ın başkanlığı...
  8. ifatxh

Ekrem İmamoğlu virüse yakalanmış!

Tatildeyken bulaşmış olabilir. Her kim olursa olsun şifa dilemek boynumuzun borcu... Allah acil şifalar versin.
Top Bottom