Neler Yeni

Ekrem İmamoğlu virüse yakalanmış!

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
Tatildeyken bulaşmış olabilir. Her kim olursa olsun şifa dilemek boynumuzun borcu... Allah acil şifalar versin.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,043
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Benim söyliyeceğim tek şey Allah'ın sopasının erişemediği yer yoktur.
Tamam taraf tutulabilir ancak bu cümle sence doğru mu?
Ben herhangi bir şekilde taraf tutmam, bu işlerden tamamen uzağım, kim iyi taraf kim kötü taraf bilmem.
Ancak o adamın da anası, babası, eşi, çocukları var. Ne olursa olsun böyle bir cümle çok yanlış.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Tamam taraf tutulabilir ancak bu cümle sence doğru mu?
Ben herhangi bir şekilde taraf tutmam, bu işlerden tamamen uzağım, kim iyi taraf kim kötü taraf bilmem.
Ancak o adamın da anası, babası, eşi, çocukları var. Ne olursa olsun böyle bir cümle çok yanlış.
Bu konu hakkında demiyorum fakat herkes için yanlış değil. Kanas Canan virüs kapsa, ölse bayram ederim. Kadın yıllardır sözde Ermeni Soykırımını kabul ettirmeye çalışıp duruyor. İmamoğlu'nun yanında, onla aynı seviyede diplomatik olarak. Şimdi es kazara İmamoğlu Cumhurbaşkanı olursa, ilk icraat soykırımı kabul ettirmek olacak. Bu kadının ölmesine niye üzülmeyeyim ben?

Ölüm orucuna giren teröristler öldüğünde, bayram ediyorum mesela. Savcımıza bombalı saldırı düzenleyen teröristin ölmesine neden üzüleyim? Neden şifâ dileyeyim?

Top Bottom