Hocam şubeden almak en mantıklısı ve ya kargo şubeye gelmeden 1 gün önce yada kargo şubeye geldiği gün şube açılır açılmaz arayın ve kargonun durmasını...
Yaş 30. geçen yıl pc topladım. Hanıma eski pcyi satıcam zamlanmadan yenisini topliyim falan dedim. Hatta tutar çok çıkmasın diye ekran kartını falan eski...
yazılan yanlış cezayı yargıya taşıyorsun. Yargı cart curt ediyor başvurunu reddediyor( tahminime göre bakmıyorlar bile). Sonra gib e giriyorsun. Mahkeme...
Agent Router uygun hesaplara 175 dolar değerinde yapay zeka API kredisi veriyor. Claude ve ChatGPT tarafındaki bazı modelleri destekliyor.
Ne veriliyor...
Edit yapay zeka(Cuda Core Destekli her şeyde) felan işleri ile uğraşacaksınız çağ atlarsınız da oyun için tercih edilecek bir kart değil. Ben amd seçmem...
İnşallah sadece oyun için almamıssınızdır. Arada en az 45k fiyat farkı var bir tane daha 9070xt parası artı cebinizde para kalıyor.
Sadece oyun içinse...
bundan 2 tane alın hocam en ucuz fiyatın üstüne sadece 2 tl daha ekleyerek amazondan alabilirsiniz anakart olarak arkdaşın attığı b850m force güzel ama onda...
tamamdır hocam yurt dışı 2. el alacaksınız sandım, xiaomi telefonlara hiç sıcak bakmam ama 17t pro özelliklerine göre güzel fiyatta gibi sıfır yurtdışı sarı...
ram olarak bunu ya da bundan 2 tane alabilirsiniz işlemci olarak 9700x güzel anakart olarak colorful un b850m plus ve b850m plus pro su güzel ama stokları...
2-3 daha çıkarsa OnePlus 15, ama hocam birde neye önem verdiğinizi söylerseniz ona göre tercihte bulunalım oyun oynamıyorsanız, fotoğraf çekmiyorsanız...