SUDO isimli üyenin son içerikleri

1. SUDO

《Öneri✅️》15-20k Bandında Tablet

Oyun oynamıyorsanız huawei taraftarıyım.
  2. SUDO

Ps5 Kargosunu Ev Halkından Nasıl Gizlerim?

Hocam şubeden almak en mantıklısı ve ya kargo şubeye gelmeden 1 gün önce yada kargo şubeye geldiği gün şube açılır açılmaz arayın ve kargonun durmasını isteyin bizim buralarda saat sabah 10 gibi dağıtıma çıkıyor şubelerde 9.30 da açılıyordu sanırım yada dağıtıma çıktığında web sitesdinden şubeyi...
  3. SUDO

Anakart + İşlemci + Ram Önerir Misiniz ? Toplam 40.000tl

bundan 2 tane alın hocam en ucuz fiyatın üstüne sadece 2 tl daha ekleyerek amazondan alabilirsiniz anakart olarak arkdaşın attığı b850m force güzel ama onda wifi bluetooth yok sanırım bi anakart alayım arkama bakmayım diyorsanız bu sanat eserini alabilirsiniz
  4. SUDO

Yurt Dışı Telefon Önerisi

tamamdır hocam yurt dışı 2. el alacaksınız sandım, xiaomi telefonlara hiç sıcak bakmam ama 17t pro özelliklerine göre güzel fiyatta gibi sıfır yurtdışı sarı sitede 30 bin tl ye var hocam
  5. SUDO

Anakart + İşlemci + Ram Önerir Misiniz ? Toplam 40.000tl

ram olarak bunu ya da bundan 2 tane alabilirsiniz işlemci olarak 9700x güzel anakart olarak colorful un b850m plus ve b850m plus pro su güzel ama stokları kalmamış cuma indirimlerinde 6000 tl ye almıştım bende gayet güzel anakart ama başka markalarda alternatifleri için 8-9 bin tl ye çıkmalısnız...
  6. SUDO

Yurt Dışı Telefon Önerisi

2-3 daha çıkarsa OnePlus 15, ama hocam birde neye önem verdiğinizi söylerseniz ona göre tercihte bulunalım oyun oynamıyorsanız, fotoğraf çekmiyorsanız yurtdışı yerine yurtiçi 2. el telefon alabilirsiniz bence
  7. SUDO

5070ti ve 9800x3d Toplama Sistem İçin Tavsiye Lazım.

Hocam ramlerde en ideal 6000 MHz Cl 30 dur Cl değeri 30 a en yakın olanı alın, Cl 32 üstü çok tercih etmeyin 28,26 da bulabilirseniz alabilirsiniz. 6000 MHz de olması şart değil elbette ama 5600 MHz ve üstü tercih ederseniz iyi olur Bu ramden bundan 2 tane alıp kullanabilirsiniz
  8. SUDO

Yardım Ram Mhz'i Docp Açamama Rağmen 2133ü Geçimiyor.

Hocam Mem controller freq yazan yeri 2 ile çarpınca buluyorsunuz çalıştığı frekansı 3200 MHz de çalışıyor yani, yada görev yöneticisinden bakabilirsiniz
  9. SUDO

🔥İndirim Enermax Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Güç Kaynağı 5.236₺ (Troy Kart'a Özel)

Hocam bir tanesinde 2 ye ayrılıyor benim ekran kartında 8x3 girişili oluyor
  10. SUDO

Yardım 10 Bin TL Civarı Kulaklık Önerisi

Bütçe olarak 10.000 TL'yi geçmezse iyi olur; en fazla 10.500 TL düşünüyorum. Kulak üstü bluetooth lu bir model arıyorum ve kullanım amacım sadece müzik dinlemek. Çok kaba ve büyük bir tasarıma sahip olmazsa benim için daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  11. SUDO

❌İndirim Bitti! RX 9060xt 16gb 20.504,44 TL !!!!

Burada 2-3 ay çalıştım öyle dolandırıcı falan değil bizzat çoğu ürün açıklamasını ben girdim fakat eğer aceleniz yoksa başka siteleri tercih edin derim. Kendim orada çalışmama rağmen saçma sapan bir iade sorunu yaşadığım için çıktım.
  12. SUDO

Yardım Klavyemde Win Tuşu Farklı Renk Yanıyor

hocam mavi ledin kanalı bozulmuş galiba yada mavi led bozulmuş anlıyacağınız mavi lede bir şey olmuş :monkahmm:
  13. SUDO

🔥İndirim Lenovo Log 5060 Laptop 43 Bin TL

https://www.bizdehesapli.com/lenovo-82xm00u8tx-ideapad-slim-3-15abr8-amd-ryzen-7-5825u-15-6inc-fhd-8gb-ram-512gb-ssd-paylasimli-ekran-karti-free-dos-notebook-urun-82XM00U8TX?ref=akakce&v=1.61
  14. SUDO

Yardım Klavyemde Win Tuşu Farklı Renk Yanıyor

hocam birde beyaz ve sarı yapıp atar mısın ama windows tuşuna bastığında algılasın ama, yani şu anda mavi led yanık gibi ama bi tuhaflıkta var gibi tam çözemedim
Geri