erken seçim yapılıp tekrar malum şahıs gelecek yazın bunu bi kenara her konuda hazırlıkları yapıyorlarİstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu`nun Diploması`nın iptaline karar verdi !
Söz konusu karar sonucunda kendisi hem parti içi aday belirleme sürecine hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yükseköğrenim mezunu sayılmadığı için aday olamıyor.
muhalefetin zarar görmesi için her trülü pisliği yapıyorlar zamanında kılıçdaroğlununda sahte terör videosunu yayınlamışlardı gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz türkiye cumhuriueti şu an da ne laik ne sosyal ne hukuk devleti anyasadaki maddelerin hiç biri tutmuyor
Bugün bu yaşanan ile Mahkemler,Yasalar ve Yargı işlevlerini kaybetmiştir çünkü siyasi makam üstünlüğü olan kişiler istediği gibi at koşturabiliyormuş onu öğrendik.İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu`nun Diploması`nın iptaline karar verdi !
Söz konusu karar sonucunda kendisi hem parti içi aday belirleme sürecine hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yükseköğrenim mezunu sayılmadığı için aday olamıyor.
Yahu sahte olan diploma nasıl iptal ediliyor anlatsana bana ? sahte olan bir şey teorik olarak yok hükmündedir zaten neyini iptal ediyorsunuz?.d? Diplomasinin sahte olmasinda sorun yok, iptal edilmesinde mi var?
Yanlis beyan etmisim.Bugün bu yaşanan ile Mahkemler,Yasalar ve Yargı işlevlerini kaybetmiştir çünkü siyasi makam üstünlüğü olan kişiler istediği gibi at koşturabiliyormuş onu öğrendik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yahu sahte olan diploma nasıl iptal ediliyor anlatsana bana ? sahte olan bir şey teorik olarak yok hükmündedir zaten neyini iptal ediyorsunuz?
Ya reis senin gideceğin bir çay ocağı falan yok mu ben forumda AKP'li görmek istemiyorumSahte dedigim yasal olmayan yollarla para basarak almasi. Yanlis beyan etmisim.
La uza la surdan bebe. Playstation 4 ile ayni yasta degil misin sen? At gozlugunu cikar da etrafina bak biraz.Ya reis senin gideceğin bir çay ocağı falan yok mu ben forumda AKP'li görmek istemiyorum