Arama sonuçları: *

1. krldogukan

Çin'de Yeni Virüs Bulundu! Hindistan Uyardı!

ah shit here we go again
  2. krldogukan

Amazon Prime Türkiye'ye 8 TL'ye geldi!

tam olarak nerden alınıyor ve ne işe yarıyor
  3. krldogukan

Altin kaplama PS5 ve fiyati

biz 8k ya normalini zor alabiliyoruz adamlar 8 k ya ALTIN KAPLAMA ALIYOR :(
  4. krldogukan

sizce virüs artacak mı?

büyük ihtimalle herkes bu haberi duyduklarında ne var ne yok her şeyi öne çekmişler yapmışlar düğünü 😂
  5. krldogukan

sizce virüs artacak mı?

ben etrafımda olan şeyi söylüyorum yasak geldi diye uyarıldılar yapamazsınız dediler tam da 4 eylül cuma günü sünnet düğünü vardı
  6. krldogukan

sizce virüs artacak mı?

aga daha geçen gün bizim tanıdığın sünnet düğünü vardı yasak geldi diye uyarıldılar yapamicaklar
  7. krldogukan

sizce virüs artacak mı?

düğünler cuma günü yasaklandı büyük ihtimalle bunu görmezden gelmiştirler 1 gün sonrası diye fakat yasaklandı
  8. krldogukan

sizce virüs artacak mı?

düğünler yasaklandı
  9. krldogukan

sizce virüs artacak mı?

evet sürekli tedbirsiz hiç bir şeyi umursamazsak halkça daha da artıcaktır
  10. krldogukan

Dünya diktir kanıtı açıklamada !

aslında dünya diye bir şey yok her gün ışınlanıyoruz uyuduğumuz zaman ve aslında bu biz bir oyunun içindeyiz
  11. krldogukan

Gençlerin ve Küçüklerin Youtube'deki Yeni Akımı(!)

bu yorumu beğenenin matematik sınavından 100 alsın
  12. krldogukan

Chadwick Boseman hayatını kaybetti

aynen kolon kanserinden ölmüş herhalde bende üzüldüm öyle çok sevdiğim bir karakter değildi fakat gerçekten çok üzüldüm :(
  13. krldogukan

bende onu düşünmüştüm :(
  14. krldogukan

"Black Panther" başrol oyuncusu Chadwick Boseman hayatını kaybetti ilk olarak 2016 yılında kanser teşhisi konuldu ve 4 yıl boyuca kanser ile mücadale etti fakat yenilgiye uğradı Öte yandan Boseman'ın hayatını kaybetmesine ilişkin ABD basınına açıklamada bulunan yapımcı Nicki...
  15. krldogukan

Trendyol Paylaş Kazan üzdü

trendyol sadece dediği şeyi gerçekten yapsın yalan atıyorlar resmen dedilerki bu yaptığınız işlem TRENDYOL CÜZDANINA GİDİCEK dediler fakat hem kupon gönderdiler hemde saçma sapan işlerde kullanılabiliyor o zaman bunu en başta diyeceklerdi biz size kupon göndericez bu kuponuda sadece kıyafet ve...
  16. krldogukan

Trendyol Paylaş Kazan üzdü

ama bu kuponu nerelerde kullanabileceğimizide söylemedi ona göre yapardık sırf kıyafet ve makyaj malzemesi için kullanıldığını söyleselerdi ona göre yapardık bize söylenen bu paralar direk cüzdana gidicekti
  17. krldogukan

Maske Takmayan Kız, Ve Polisimizin Tartışması

süleyman soylu tarafından tekrardan işe alınmışlar
  18. krldogukan

Maske Takmayan Kız, Ve Polisimizin Tartışması

2559 MADDE 16. MADDE 16-(Değişik:2/6/2007-5681/4 md.) Polis,görevini yaparken direnişle karşılaşması halinde, bu direnişi kırmak amacıyla ve kıracak ölçüde zor kullanmaya yetkilidir .
  19. krldogukan

(Corona virüs) aşısı bulundu mu?

vallaha bunu diyeceğimi hiç düşünmemiştim fakat okulu özledim vallaha ama umarım yan etkileri falan olmaz
  20. krldogukan

(Corona virüs) aşısı bulundu mu?

rusyanınki patlak veriyor çin ve abd de hiç bir şey yapamıyor bize muhtaç kalıyor bizde satıyoruz ve bir bakmışız dolar 1 tl turan ordusunu kuruyoruz var bir hayalimiz
Top Bottom