baya iyiEvet bomba bir haber var amazon prime ve prime gaming Türkiyeye geldi ne düşünüyorsunuz ben hemen 30 günlük deneme açtım ve bir yayıncıya abone oldum
İlk ay ücretsiz sonra 8 TL çok iyi!
Başka ne özelliği var?harbiden öyle şuan 31 TL olan twitch aboneliğini bu ay için beleşe sonraki ay için de 8 TL ye almış oldum çok çok iyi
netflix gibi bir platformu kullanabiliyorsun ve amazon sitesinden ürün kampanyaları veya kargoların daha hızlı gelmesi gibi özellikleri varBaşka ne özelliği var?
Türkiyede pek bilinmeyen ama dünyada en büyük şirketlerden biri olan bir şirketNe bu Amazon ?
Onu biliyorum dostun Amazon prime gaming ve abonelik ne?netflix gibi bir platformu kullanabiliyorsun ve amazon sitesinden ürün kampanyaları veya kargoların daha hızlı gelmesi gibi özellikleri var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiyede pek bilinmeyen ama dünyada en büyük şirketlerden biri olan bir şirket
amazon prime gaming twitch için bir servis eğer bu aboneliği alırsan ona da sahip oluyorsun bunun sayesinde bazı oyunlarda ekstra item alabiliyorsun yada istediğin 1 yayıncıya bedava abone olabiliyorsunOnu biliyorum dostun Amazon prime gaming ve abonelik ne?
ne işe yarıyor
amazon prime gaming twitch için bir servis eğer bu aboneliği alırsan ona da sahip oluyorsun bunun sayesinde bazı oyunlarda ekstra item alabiliyorsun yada istediğin 1 yayıncıya bedava abone olabiliyorsun
Amazon prime dizi ve film platformu netflix gibi o da bu aboneliğin içine dahil
Bir de amazondan aldığın ürünlerin kargosu daha hızlı falan geliyor diye biliyorum
tam olarak nerden alınıyor ve ne işe yarıyorEvet bomba bir haber var amazon prime ve prime gaming Türkiyeye geldi ne düşünüyorsunuz ben hemen 30 günlük deneme açtım ve bir yayıncıya abone oldum
İlk ay ücretsiz sonra 8 TL çok iyi!
iyiymiş ozamanamazon prime gaming twitch için bir servis eğer bu aboneliği alırsan ona da sahip oluyorsun bunun sayesinde bazı oyunlarda ekstra item alabiliyorsun yada istediğin 1 yayıncıya bedava abone olabiliyorsun
Amazon prime dizi ve film platformu netflix gibi o da bu aboneliğin içine dahil
Bir de amazondan aldığın ürünlerin kargosu daha hızlı falan geliyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi: