Arama sonuçları: *

• Users: proxcis
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. P

#SKANDAL I KariyerNet, Türklere Irkçılık Yapıyor

Sildim zaten :)
  2. P

Kaldırmıyorum, kaldırmayacağım. Türkçü istemiyorum "TÜRK" istiyorum. Bu size normal geliyor olabilir ama bana göre normal değildir. 1720537604 Ne oldu BMW M6'ın mı tozlandı? 30-40 yıl sonra öleceksin belki de ama halen dünya malıyla kendini avut bir de insanları ezikle sonra konuma gel...
  3. P

Bilader konumdan gitsene gözünü seveyim? Malınla hava atan bir değişik bir varlıksın Allah gözünü doyursun. Sizin gibi sözde vatanseverlerden de bıktık.
  4. P

Profiline girip baktığında sayfalarca insanları terslediği ya da sürekli karşıt fikir olmaya çalıştığını görebiliyoruz zaten. Muhtemelen psikolojisi bozuk birisi ve tek varlığı forumlar olabilir
  5. P

Aynen profilindeki yorumlarını görebiliyoruz. Günün birisinde bir türk değil de arap elini uzatırsa falan ASDLŞŞKLHLŞŞLHKDSŞAŞLŞKHDGŞSŞDSŞHLK Umarım günün birinde annen, kız kardeşin ya da senin üzerinde baça bazi kültürlerini uygulamaya çalışmazlar.
  6. P

Türklerin varlığına dair en eski arkeolojik bulgular MÖ 6000'lere kadar uzanmaktadır. Bu tarihten itibaren hesaplarsak, Türklerin 8000 yıldan fazla bir süredir var olduğu söylenebilir.
  7. P

Orhun Yazıtları. 1720525295 Başarım var ama başarısızlıklarıyla övünen, ders çıkaran birisiyim. Sen ne yaptın bugüne kadar? Arapları sev arapları koru :)
  8. P

Zamanım senin gibi üç beş arap sevicisinden çok daha değerli. İstediğiniz kadar kurun burası Türkiye Cumhuriyeti ve Türkiye Türklerindir. Sizin gibi üç beş köpeğe bırakmayız merak etmeyin.
  9. P

Senide yollayacağız arap sevici kanını sevdiğimin evladı :)
  10. P

O zaman konu seni değil Türkleri ilgilendiriyor. Okuma ve anlama konusunda büyük bir sorunun var gibi ne yazdığımı oku, konuyu biraz araştır sonra tekrar yorum yap olur mu?
  11. P

İlan yayından kaldırılırsa insanlar nasıl başvuracak? İlanda sadece Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı ibaresi olduğundan dolayı kaldırılıyorsa size birisi sorduğunda ben Türkiyeliyim deyin olur mu?
  12. P

Kariyer.net iş ilanında yayınlanan bir ilan içerisinde bulunan "Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olan" ibaresini Irkçı olarak değerlendirdi ve iş ilanını yayından kaldırdı. Biz Türk oğlu Türk'üz ve 5000 yıldır bu coğrafyada yaşıyoruz, ya siz kimsiniz?
  13. P

Ata Emre Akman bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Düşünceleriniz neler?

Bütün mültecileri ivedilikle göndermezlerse halk gerekeni kendisi yapacak. Bana ya da sevdiğim birisine yabancı uyruklu bir kansız bir şey yapmaya yeltenirse dahi ant içiyorum onun bir başkasına bunu yapamamasını sağlayacağım. Videodaki kişi mülteci ise ve suç kaydı olmasına rağmen ülkede...
  14. P

⚰️Ölen borçlusunun mezarını ateşe verdi🔥

Parayı direkt elden hiç bir sözleşme olmadan verdiysen enayisindir. Sözleşmeni yaptıysan da ona göre kurallar, şartlar ekler ve yapardın. Sen öl bende mezarına işemeye geleceğim senin o zaman.
  15. P

Hangi 5 Aday Gelse CHP Düzelir ?

Sinan Oğan'da patladım. O dönekliğinden sonra 10 tane koyunumu emanet etmem. İçişlerine Ümit Özdağ'dan daha iyi bir aday tanımam kalanıyla da ilgilenmem
  16. P

Boykotçuların kahkaha attırması

Filistin Çin'in Doğu Türkistan'da yaptığı olay için "Terörle mücadele" olarak nitelendirilmiş ve oradaki işkencelere göz yummakla kalmamış Çin'e destek vermiştir. Madem o kadar Müslüman, dindar bir ülkelerdi neden ülkelerinin vermiş olduğu bu karara karşılık ayaklanmadılar? Neden bizi tarihimiz...
  17. P

Diyanet’in Ocak ayında yaptığı harcama 10 milyar TL’ye dayanmış

Eşeğe altın semer vursalar yine eşektir
  18. P

🔴Taksici Oğuz Erge'yi Öldüren Kansız Hapishanede Saldırıya Uğradı🔴

İyileşsin. İyileşmek esas acılı süreç. İyileştikten sonra bir daha inşallah :)
Top Bottom