Arama sonuçları: *

• Users: semre57
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Amerika VS Türkiye

Ülke ekonomimiz kötü fakat Amerika'da yaşayan herkes dört dörtlük yaşamıyor. Ayrıca her ülkenin bir takım problemleri var. Amerika'da da ırkçılık, bireysel silahlanma, uyuşturucu, çetecilik çok yaygın. Yurt dışında refah seviyesi yüksek ülkelerde yaşamayı ben de çok isterim. Tercihim kuzey...
  2. S

TFF Küme Düşme kaldırılması hakkında

Championship'den çıkan Leeds United'ın kasasına giren yayın geliri 75M£. Şampiyonu siz düşünün.
  3. S

TFF Küme Düşme kaldırılması hakkında

Büyük ligleri örnek almak istiyorsak yönetim değişmeli, fikstür değil.
  4. S

Bakanlıktan açıklama

O zaman 11'ler mezun oldu.
  5. S

OHHHHH DOLAR ÇOK ŞAŞIRTTIN !!!!!

Mümkünse toplanıp ülke kuralım. Ekonomisi daha iyi olur.
  6. S

Öneri Twitch, YouTube ve Oyun yayıncılığı!

Eline sağlık.
  7. S

$DOLAR$

Valla çoğu ekonomist altın için düşecek derken. 1 hafta öncesine kadar bu abimiz yok düşmez demişti. Ayrıca dolar için de 7.20 olacak diyor. Diyelim ki 7.20 oldu virüs bitti, üretim arttı kdv indirimi falan filan derken, 7.20'lik kur bir anda düşmez. KDV indirimi de kura göre bu kurla eşit...
  8. S

koronadan sonra pc fiyarları düşermi?

Korona bitine kadar dolar 7 falan olursa 50 kuruş düşse yine bugünkü gibi seyreder. Hatta belki zarar bile edebiliriz. Ekonomist değilim ekonomiden de anlamam ama artış azalış oranı zarar ettiremez mi ? Çok artıp az azalması gibi.
  9. S

Süleyman Soylu İstifa Etti

Bence de sanki vaka sayısı yaşanan olay yüzünden 5'e katlandı üstüne istifa geldi gibi oluyor, bu insanları daha çok paniğe sevkedebilir (belki de öyle olmuştur)
Top Bottom