Neler Yeni

$DOLAR$

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Öncelikle merhaba
Sistem için forumda soru soranlara
Şöyle cevaplar geliyor:
-Biraz bekle

-Dur dolar düşsün sonra al
-Şimdi vakti dolar artmadan almalısın

-Korona var işler kesat sen 3-4 ay bekle
.
.
.

Gibi gibi gibi
-Şimdi bu söylenenlerden hangisi doğru? Biz neyi dinlemeliyiz?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Aslında beklemek daha mantıklı dolar şu an aşırı yüksek ve bunu fırsata çeviren bir sürü satıcı var. Ayrıca korona yüzünden fabrikalarda üretim yavaşladı hatta bazılarında durdu. O yüzden de fiyatlar arttı. Bence beklemek daha mantıklı ama bu bekleyiş ne kadar sürer bilemiyorum.

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Öncelikle merhaba
Sistem için forumda soru soranlara
Şöyle cevaplar geliyor:
-Biraz bekle

-Dur dolar düşsün sonra al
-Şimdi vakti dolar artmadan almalısın

-Korona var işler kesat sen 3-4 ay bekle
.
.
.

Gibi gibi gibi
-Şimdi bu söylenenlerden hangisi doğru? Biz neyi dinlemeliyiz?
Dostum hiçbirimiz ekonomist değiliz fakat doların düşmesini bilmem de korona bitince fiyatların düşeceği ve stokların artacağı kesin.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dinleyip 1-2 hafta önce almak en mantıklısı olurdu, çok arttı son haftada fiyatlar. Dolar neredeyse 7 hatta belki onu da geçer. Corona bittiğinde zaten artmış bir vaziyette olacağı için düşşe bile yine 6,5 civarlarında kalır. Her türlü olan bize olacak. Pek fark olmaz diye düşünüyorum fakat son haftalar stoklar azaldığı için fiyatlar arttı.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Virüsden sonrasını beklemeliyiz stoklar artarsa fiyatlar az da olsa düşer

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Valla çoğu ekonomist altın için düşecek derken.

1 hafta öncesine kadar bu abimiz yok düşmez demişti. Ayrıca dolar için de 7.20 olacak diyor.

Diyelim ki 7.20 oldu virüs bitti, üretim arttı kdv indirimi falan filan derken, 7.20'lik kur bir anda düşmez. KDV indirimi de kura göre bu kurla eşit olabilir yani kimse bilemez zarar da ettirir karda ettirir. Çok lanet bir durum bence.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Valla çoğu ekonomist altın için düşecek derken.

1 hafta öncesine kadar bu abimiz yok düşmez demişti. Ayrıca dolar için de 7.20 olacak diyor.

Diyelim ki 7.20 oldu virüs bitti, üretim arttı kdv indirimi falan filan derken, 7.20'lik kur bir anda düşmez. KDV indirimi de kura göre bu kurla eşit olabilir yani kimse bilemez zarar da ettirir karda ettirir. Çok lanet bir durum bence.
Bu tür adamlar genelde ne dese tersi oluyor. Bende izliyorum bunun gibi "Ekonomist" leri ama genelde dediklerinin tersi oluyor. Dolar 7.20 olsa bile bu olaylardan sonra 6-6.30'a düşüceğini sanıyorum. Bir ekonomistde "Para basıyoruz, kısa vadede iyi ama uzun vadede çok büyük sonuçlara yok açabilir" dedi. Yani ilerde bu bastığımız para TL'nin değerinin düşmesine sebep olucak diyor. Videp bu:
Bu arada adamın tüm cümleleri kafiyeli. İzlerken çok zevk alıyorum hiç sıkmıyor. Diğer videolardaki gibi negatif ve yavaş bir tonu yok. Bişi anlamasam bile açıp arkada dinliyorum :D

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Geleceği kimse bilemez. Satın alacağınız parçaları Akakce.com'un takip listesine alırsınız, fiyatları düşerse mail gelir. Sitede eski fiyatlar da göründüğü için pahalı olup olmadığına siz karar verirsiniz. Dolar düşse de, bizim firmalar kolay kolay fiyat düşürmez.

Top Bottom