Neler Yeni

Dolar 9 tl ye dayandı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ben sadece dolara bağlı demiyorum ve 4kişi Türkiye de asgari ücretle geçinemezken amerika da avrupa da geçiniyorlar.Neden çünkü para birimleri değerli.
Mesela Türkiye'de üretim olsaydı, ülkeye para girdisi olsaydı. Maaşı yükseltip alım gücü artardı. Yine aynı yere çıkmış olurduk.
En basitinden 1 dolar 114 japon yeni. Peki neden onlar sorun yaşamıyor?

Galatasaray8

80+ Bronze
Mesela Türkiye'de üretim olsaydı, ülkeye para girdisi olsaydı. Maaşı yükseltip alım gücü artardı. Yine aynı yere çıkmış olurduk.
Adamlar para basıyor ondan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bilgisayar fiyatları dolar bazında alınıyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet arkadaşlar dolar an itibariyle 8,70 oldu gerçekten halimiz ne olcak ?
Birkaç ay önce bi forum açmıştım dolar 7 TL falan olduğu sıralar size sormuştum pc alayim mi almayayım mi herkes demişti alma enayilik yapma dolar düşecek ekran kartları gelcek birkaç ay bekle öyle al dediniz şimdi 6.000 TL ye aldığım pc şuan 7300 TL olmuş ıyiki sizi dinlememişim.
Ama şaka bi yana gerçekten üzülüyorum ya adamların 700 800 birim fiyata aldığı şeyi biz 6000-7000 birim gibi çok fazla para ödeyerek alıyoruz Allah sonumuzu hayır eder inşallah.
Dolar bu yıl sonu 12tl (!)
aynı youtube'daki çakma ekonomistlere benzedim dolar 20 tl olacak :D

Sfb32

80+
Türkiye için fon var zaten. Sadece bir liberal ışık lazım. Bu ışığı en iyi yakan da sayın Ali Babacan.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
önümüzdeki süreçte daha da artıcak pc almayı düşünen varsa hem çip sıkıntısı hem dolar kurunun da artmasını düşünerek hemen almasını öneririm

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
Dolar istersen 1000 TL olsun önemsiz. Esas önemli olan alım gücüdür.
Dolar artarken maaşın artıyor mu artmıyorsa o zaman önemli olan dolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

önümüzdeki süreçte daha da artıcak pc almayı düşünen varsa hem çip sıkıntısı hem dolar kurunun da artmasını düşünerek hemen almasını öneririm
Yatırım tavsiyesunden olur gibi:
Aç kapıyı aynen aras kargo

Top Bottom