Arama sonuçları: *

1. Y

Geçen sene tam bugün benzin fiyatları bu kadar dı

3.95 mi LPG??? nE?
  2. Y

İntihar Ettiği İddia Edilen Muhammed Arslan

Emin olunsun diye herhalde
  3. Y

Necip Fazıl Kısakürek'in 38. Ölüm Yıldönümü

Aynı şekilde düşünüyorum. Önermemin sebebi ise ikinci nedendi. Zaten 36 sonrası kimliği ve dönem hakkındaki bazı kişilerin kendince düşüncesini anlatıyor.
  4. Y

Eğer düşüncelerini tasvip etmediğin kimseyi okumazsan yanlışı ve doğruyu gerçekten bilemezsin. İnsan genel yapısı itibariyle değişen bir yapıdır, değişmemeye ısrar edenler anın dışında kalır. Okuduğunda ön yargılı da olsan, benim düşüncem benimdir de desen okumalısın. Hiçbir insan düşüncesi...
  5. Y

Küfür ve hakaret etmeyeceğim. Kendi düşüncemi beyan ederek, ''saydam olduğunu düşünmüyorum.'' diyorum. Ayriyetten Sabahattin Ali'nin ''İçimizdeki Şeytan'' kitabını da tavsiye ederim :)
  6. Y

Şanışerin attığı tweet

Aydın olmak, bunlar kötü yha demek gibi bir şey değil ki. Mustafa Kemal halkın gücünü arkasına alarak, her daim halkına olan güvenini belli etmiştir. Gerçek bir aydındır, şimdikilerin hangisi halkla yan yana?
  7. Y

Şanışerin attığı tweet

Aydınlar halkı kötülememeli, küçümsememeli. Yol göstermeli ki o zaman aydın oldukları ortaya çıksın. Aynısını Nesin için de diyorum. Yoksa ben de derim bir şey başaramayız diye ama çözüm nedir yani? stabilin attığı boş tweetler kadar boş bi tweet
Top Bottom