Arama sonuçları: *

1. S

Kırmız filtreli sigara önerileriniz

Markette satılan agzımızı kodugumuz yer kırmızı olan bi sigara önerileriniz nelerdir
  2. S

75 tl ye elektronik sigara olur mu olmaz dimi dndndk

Ben hiç elektronik sigaradan anlamıyom ben direk orjinalcıyım(kısa parlement ciyim) şimdi bi kaç soruda sorayım normal sigara mı karlı yoksa elektronik mi fiyatı kısa parlement olarak hesaplayın Diger sorumda calısma mantıgı ne ve 75tl ye almıyorsa bişe puro mu alayim
  3. S

aşk acısı ceken bi genc

Başka kız a geççen bu kadar basit
  4. S

Kaç yaşında olduğunu bilmeseydin, kaç yaşında olurdun?

Şuan 17 olma ihtimalin var mdmdkd
  5. S

Binanız Kaç Yaşında?

Rize 10 a yaklastı sorun sey simdi rizede deprem etse suan ki konumda kaçacak yerim yok aslında varda riskli işte düz bos alan yok arkam dag daga dogru gitsem kaya tas agac filan bana vurmucagı ne malum denize gitsem dolgu alanı (çökmesi kolay cünkü kayaların vs üzerine inşa edildi ve zemin...
  6. S

Şuan ne yapıyorsunuz

Yatıs sen
  7. S

Lise 9. Sınıf Devamsızlık

10 gün ozürsüz(basitce acıklamak gerekirse keyfine gore gelmeme hakkın) özürlü 20 gün (hasta vs durumlarda gelmeme hakkın) bide yarım gün yok yazılma yarım günler silinmez yapcaksan tam yap 1677016000 En azından benim yarım günler silinmedi
  8. S

Artık uyuyamıyorum çok zor geliyor

Olm manyakmısın adam tvde izlerken fenalasıyo canlı gorcek adam kalpten gidecek 1676239037 Ama psikolojik sorunları yada vs gibi bişe yoksa yardım edebilir 1676239056 Bence psikologa gitmelisin
  9. S

Gsm iletişim güvenilir mi işcilik vs bakımından

İphone 7plus batarya değiştirilcek güvenilir mi ve kalitelimidir değilse nerde edilebilir
  10. S

Sanayide ne kadar para alırım?

Kardeşim sanayide aglatirlar seni ve akilli bi insan yoktur yani deviremicen bi adam cıkarsa tersleme vs ve patronlar para baslar ama cıraklara cok bi para bayılmıyorlar ama gircen yere meslegi vs etkenlerde belirlicek maasını ama genelde dedigim gibi patronlar paraları basıyorlar ama cıraga...
  11. S

Bu aralar sizinde canınız sıkkınmı

Hocam kas bas(fitness a git)
  12. S

Iphone 8 alacağım ama faturası yok?

İphone 8 buldum adam diyor yurt içi kayıtlı sonra ben dedim yd ürünlerle ilgilenmiyorum(mantıken kayıt ettirebilmek için kayıtsız yani yd olması lazım) sonra dedi yd değil vatan bilgisayardan alınmadır dedi ama fiş yok diyor peki ben bu fişi e faturada filan bulabilirmiyim eger bulabiliyorsam o...
  13. S

Canını sıkan bir şey mi var yada bir derdin mi? Çekinme gel anlat!

Ben siyasetten anlamadıgım için yorumda bulunamıcam
  14. S

Bugunku degeri 500tl en yuksek deger 2.5k tl zamanında 750tl basmıstım ne kadara gider sizce
  15. S

Bide ben konu acayım eee millet nasılsınız

İnsta da filan sıkıldım geldim buraya oylesine istediginizi sorabilirsiniz vs tabi bazı sınırları aşmadıkça
  16. S

Hiç sorma ** bende deliyorum su olaya 1668459057 O süriyeliyi kafasından tutp kafasından kıvılcım cıkartmak istiyom 1668459433 Steam hesabımı satamıyom kaldı elime yaw
  17. S

Ben niye bu kadar sabırsızım
  18. S

Hocam bişe sorcam sana niye dert vs dinliyorsin ki
  19. S

Kızı direk acıl olmadıysa zaten olucagı yoktu eger olduysa come bayb dersin nxmxxm
  20. S

Zaten para biriktirecegim biraz daha buyudukten sonra olmadı kredi
Top Bottom