Neler Yeni

Canını sıkan bir şey mi var yada bir derdin mi? Çekinme gel anlat!

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Hayırlı akşamlar değerli forum sakinleri!
Bir derdiniz bir sıkıntınız varsa gelin çekinmeden anlatın. Dertleşelim. İyimser olmayı unutmayın, zira edinebileceğiniz en iyi alışkanlık iyimser olmaktır.
Hayırlı akşamlar değerli forum sakinleri!
Bir derdiniz bir sıkıntınız varsa gelin çekinmeden anlatın. Dertleşelim. İyimser olmayı unutmayın, zira edinebileceğiniz en iyi alışkanlık iyimser olmaktır.
Hocam şuan en çok canımı sıkan şey istiklal caddesinde ki patlamadan sonra 2 yaşında çocuk öksüz kaldı(yanlış anlaşılmasın orada ki vefat eden her vatandaşımı üzülüyorum) üzülmemin ardından şuan kin ve nefret içindeyim beceriksiz bir iktidarın olayın nir daha yaşanmaması için tedbir almak yerine akıl kârı olmayan şeyleri yapınca sinirden deliye dönüyorum

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Hocam şuan en çok canımı sıkan şey istiklal caddesinde ki patlamadan sonra 2 yaşında çocuk öksüz kaldı(yanlış anlaşılmasın orada ki vefat eden her vatandaşımı üzülüyorum) üzülmemin ardından şuan kin ve nefret içindeyim beceriksiz bir iktidarın olayın nir daha yaşanmaması için tedbir almak yerine akıl kârı olmayan şeyleri yapınca sinirden deliye dönüyorum
Hiç sorma ** bende deliyorum su olaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

O süriyeliyi kafasından tutp kafasından kıvılcım cıkartmak istiyom

Steam hesabımı satamıyom kaldı elime yaw

Son düzenleme:

Emrhan_

80+ Bronze
Suan elimizde yapacak bir şey yok bu yüzden pek takmıyorum açıkçası. Kesinlikle acınası bir durum ama elimden bir şey gelmediği için susuyorum.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim

Steam hesabımı satamıyom kaldı elime yaw
Bugunku degeri 500tl en yuksek deger 2.5k tl zamanında 750tl basmıstım ne kadara gider sizce

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel

"O süriyeliyi kafasından tutp kafasından kıvılcım cıkartmak istiyom"
Hocam eğer böyle yaparsak itleri katliam yapıyor diye haberler çıkar ve dolaylı yoldan başka ülkelerin içişlerimize karışma hakkı olur en iyi çözüm esad ile anlaşıp bunları evlerine göndermek suriye dışından gelenleri ise sınırdan dışarı tahliye etmek

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
"O süriyeliyi kafasından tutp kafasından kıvılcım cıkartmak istiyom"
Hocam eğer böyle yaparsak itleri katliam yapıyor diye haberler çıkar ve dolaylı yoldan başka ülkelerin içişlerimize karışma hakkı olur en iyi çözüm esad ile anlaşıp bunları evlerine göndermek suriye dışından gelenleri ise sınırdan dışarı tahliye etmek
Ben siyasetten anlamadıgım için yorumda bulunamıcam

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Suan elimizde yapacak bir şey yok bu yüzden pek takmıyorum açıkçası. Kesinlikle acınası bir durum ama elimden bir şey gelmediği için susuyorum.
Hocam iste ben buna sinir oluyorum elimizden bir şey gelmiyor diye susmaktan,yapılması gerekenler belli ama bir tek biz akıllıyız ya bunu niye mevki sahibi iktidar yapmıyor

Emrhan_

80+ Bronze
Hocam iste ben buna sinir oluyorum elimizden bir şey gelmiyor diye susmaktan,yapılması gerekenler belli ama bir tek biz akıllıyız ya bunu niye mevki sahibi iktidar yapmıyor
Söyle izah edeyim ben eğer gücüm yetiyorsa elimden gelen her şeyi yaparım. Ama elimden bir şey gelmiyorsa Dua edeceğiz hocam. Bizimde sesimizi duyuracağımız bir gün elbette gelecek.

Top Bottom