Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Hələ 1 il yoxdu?1 buçuk yıllık kumar oynadım sence kazanır mıyım
haziranda belli olacak
Yaşınız hər sahədə dəyişir.
Hələ 1 il yoxdu?1 buçuk yıllık kumar oynadım sence kazanır mıyım
haziranda belli olacak
yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim bitti hayatım boka sarmaya başladı ders sosyal cevre aklınıza ne geliyorsa ne yapacagımı şaşırmış durumdayımHayırlı akşamlar değerli forum sakinleri!
Bir derdiniz bir sıkıntınız varsa gelin çekinmeden anlatın. Dertleşelim. İyimser olmayı unutmayın, zira edinebileceğiniz en iyi alışkanlık iyimser olmaktır.
fizikten 07 matdan 21 aldımHayırlı akşamlar değerli forum sakinleri!
Bir derdiniz bir sıkıntınız varsa gelin çekinmeden anlatın. Dertleşelim. İyimser olmayı unutmayın, zira edinebileceğiniz en iyi alışkanlık iyimser olmaktır.
Knk bende şöyle bir mentaliteye girdim son zamanlarda."Almam gereken" bence yanlış bir kavram. Biz kendimize yeteriz. Başkalarından gelecek sevgi ve saygıya ihtiyacımız yok. Kendimizi sevelim yeter. Sevgilim şu an var. Ama biliyorum max 7 ay sonra bitecek. E sonra kendimle baş başa kalacağım Ha sen çevrene 1 iyilik yaparsın nankörlük ederler. O zaman 2. iyiliği yapmazsın olur biter. Umarım sorununu anlayabilmiş ve benim düşüncemi açıklayabilmişimdir.
İyimser olun. Belki bu daha iyi bir ilişkinin başlangıcıdır. 360° bir aynada yaşıyor gibi düşünün. Düşünceleriniz dünyanızı oluşturur.yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim bitti hayatım boka sarmaya başladı ders sosyal cevre aklınıza ne geliyorsa ne yapacagımı şaşırmış durumdayım
O nasıl bir kumar öyle1 buçuk yıllık kumar oynadım sence kazanır mıyım
haziranda belli olacak
Hoş geldin aramıza :/Lise son sınıfım.Şuan Baya Depresyondayım ve kendimi boşlukta hissediyorum.Üniversite sınavına yetiştirmem gereken binlerce konu.Hayattan Zevk alamıyorum ve sayamadığım daha çok
Sınavınızda şimdiden başarılar. Zamanınızı iyi kullanırsanız kesinlikle konuları yetiştirirsiniz. Kapasitesinizin bir sıkıntısı yok.Lise son sınıfım.Şuan Baya Depresyondayım ve kendimi boşlukta hissediyorum.Üniversite sınavına yetiştirmem gereken binlerce konu.Hayattan Zevk alamama.Daha çok
Sağolun.Sınavınızda şimdiden başarılar. Zamanınızı iyi kullanırsanız kesinlikle konuları yetiştirirsiniz. Kapasitesinizin bir sıkıntısı yok.
Şuan bende çok fazla şey düşünmekten dolayı biraz stres var ama hey hat pozitif olup geleceğim hakkında net fikirlerim olunca iyi oluyorum. Tavsiyemdir.Knk bende şöyle bir mentaliteye girdim son zamanlarda.
Verdiğim değeri alamassam - aldığım değeri verecem
AMA ÇOK ÜZLÜYORUM LAAN. STRESTEN KAYNAKLI SAĞLIK SORUNLARIM VAR VE BENİ ZEHİRLEYEN İNSANLARI HAYATIMDAN ÇIKARAMIYORUM.