Neler Yeni

Canını sıkan bir şey mi var yada bir derdin mi? Çekinme gel anlat!

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
..
Hayırlı akşamlar değerli forum sakinleri!
Bir derdiniz bir sıkıntınız varsa gelin çekinmeden anlatın. Dertleşelim. İyimser olmayı unutmayın, zira edinebileceğiniz en iyi alışkanlık iyimser olmaktır.
yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim bitti hayatım boka sarmaya başladı ders sosyal cevre aklınıza ne geliyorsa ne yapacagımı şaşırmış durumdayım

2mApoo

80+ Silver
"Almam gereken" bence yanlış bir kavram. Biz kendimize yeteriz. Başkalarından gelecek sevgi ve saygıya ihtiyacımız yok. Kendimizi sevelim yeter. Sevgilim şu an var. Ama biliyorum max 7 ay sonra bitecek. E sonra kendimle baş başa kalacağım :) Ha sen çevrene 1 iyilik yaparsın nankörlük ederler. O zaman 2. iyiliği yapmazsın olur biter. Umarım sorununu anlayabilmiş ve benim düşüncemi açıklayabilmişimdir.
Knk bende şöyle bir mentaliteye girdim son zamanlarda.
Verdiğim değeri alamassam - aldığım değeri verecem :D
AMA ÇOK ÜZLÜYORUM LAAN. STRESTEN KAYNAKLI SAĞLIK SORUNLARIM VAR VE BENİ ZEHİRLEYEN İNSANLARI HAYATIMDAN ÇIKARAMIYORUM.

Emrhan_

80+ Bronze
yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim bitti hayatım boka sarmaya başladı ders sosyal cevre aklınıza ne geliyorsa ne yapacagımı şaşırmış durumdayım
İyimser olun. Belki bu daha iyi bir ilişkinin başlangıcıdır. 360° bir aynada yaşıyor gibi düşünün. Düşünceleriniz dünyanızı oluşturur.

Lise son sınıfım.Şuan Baya Depresyondayım ve kendimi boşlukta hissediyorum.Üniversite sınavına yetiştirmem gereken binlerce konu.Sosyal Yaşam =0 Arkadaş=0 Hayattan Zevk alamıyorum Gelecek Kaygısı ve sayamadığım daha çok şey bilmiyorum nasıl çıkacağım işin içinden :(

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,219
İsim
Mert Can Ergün

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Emrhan_

80+ Bronze
Lise son sınıfım.Şuan Baya Depresyondayım ve kendimi boşlukta hissediyorum.Üniversite sınavına yetiştirmem gereken binlerce konu.Hayattan Zevk alamama.Daha çok
Sınavınızda şimdiden başarılar. Zamanınızı iyi kullanırsanız kesinlikle konuları yetiştirirsiniz. Kapasitesinizin bir sıkıntısı yok.

Emrhan_

80+ Bronze
Knk bende şöyle bir mentaliteye girdim son zamanlarda.
Verdiğim değeri alamassam - aldığım değeri verecem :D
AMA ÇOK ÜZLÜYORUM LAAN. STRESTEN KAYNAKLI SAĞLIK SORUNLARIM VAR VE BENİ ZEHİRLEYEN İNSANLARI HAYATIMDAN ÇIKARAMIYORUM.
Şuan bende çok fazla şey düşünmekten dolayı biraz stres var ama hey hat pozitif olup geleceğim hakkında net fikirlerim olunca iyi oluyorum. Tavsiyemdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,211
Üyeler
165,946
Son üye
Maven Calore
Top Bottom