Canını sıkan bir şey mi var yada bir derdin mi? Çekinme gel anlat!

Knk bende şöyle bir mentaliteye girdim son zamanlarda.
Verdiğim değeri alamassam - aldığım değeri verecem :D
AMA ÇOK ÜZLÜYORUM LAAN. STRESTEN KAYNAKLI SAĞLIK SORUNLARIM VAR VE BENİ ZEHİRLEYEN İNSANLARI HAYATIMDAN ÇIKARAMIYORUM.
Aynen hak edene hak ettiği değer verilir. Sadece kötü davranıyorsa sen kötü davranma nötr davran. Başkaları için kendimizi neden üzelim ki ? Hemde sağlığımızı etkileyecek kadar... Başkalarını takarsak işimiz nanay. Yapıcı eleştiriler hariç başkalarını takma. He de geç :) Ciddi anlamda rahat ettiriyor

Şuan bende çok fazla şey düşünmekten dolayı biraz stres var ama hey hat pozitif olup geleceğim hakkında net fikirlerim olunca iyi oluyorum. Tavsiyemdir.
Eskiden bende öyleydim ama hayat toz pembe değil ve öyle düşünmek yanlış geliyor. Çünkü gerçekle karşılaşınca hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

Eskiden bende öyleydim ama hayat toz pembe değil ve öyle düşünmek yanlış geliyor. Çünkü gerçekle karşılaşınca hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Toz pembe değil ama yapabilirsiniz. Dediğim gibi düşünmenin gücünü kullanın. Etkili oluyor onaylandı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R6 almak istiyom imkansız ve bu beni sinerlendiriyor ve üzüyor
Hiçbirşey imkansız değildir. Alternatif para kazanma yolları düşünün.

Toz pembe değil ama yapabilirsiniz. Dediğim gibi düşünmenin gücünü kullanın. Etkili oluyor onaylandı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbirşey imkansız değildir. Alternatif para kazanma yolları düşünün.
Evt benim kendi üstüme ettirmem imkansız cünkü almaya yasım yetmiyor

Amaa KAWASAKİ 250 ninjaaaaa vurdu ve goolll oldu :D

Daha iyi değil mi? İstediğinize ulaşmak için çok zamanınız var. Tabii iyi kullanırsanız.
Hocam suanlık imkansız ilerdede oyle gozukuyor zaten kaç yılındaydı 2014 mü neydi 16k idi r25 suan 120k filan ve hayalimdeki motor bu da değil istedigim motor 400-600k zamanında 40k filan dı asagı yukarı

Hocam suanlık imkansız ilerdede oyle gozukuyor zaten kaç yılındaydı 2014 mü neydi 16k idi r25 suan 120k filan ve hayalimdeki motor bu da değil istedigim motor 400-600k zamanında 40k filan dı asagı yukarı
Dedigimi anlamadınız sanırım parayı yönetmeyi bilmezsiniz kesinlikle zor gelir. Bu yıllarda kendinizi finansal zeka açısından geliştirin. Hedeflerinize ulaşırsınız. İyimser olun. Geleceğiniz hakkında net düşünceleriniz olsun. Dediklerimi uygulayın. Başaracaksınız.

Geri