Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Msü kazanamazsam askeriyeden devam edebilir miyim

Hakkında hayırlısı hocam.
  2. Çatlı Reis

Uluslararası ilişkiler Eşit Ağırlıkta var. Sözelde bildiğim sadece Tarih var ama daha önce dediğim gibi bunlar şu an düşünmen gereken şeyler değil. Boyuna kiloma sporuna dikkat et. Sıkıca çalış halledersin. Eğer çok kafan karşıyorsa rehber öğretmenine falan danışabilirsin.
  3. Çatlı Reis

Sayısal'dan giderse mühendislik eğitimi görür. Arkadaş meslek lisesi mezunu. Bi ihtimal EA ama yüksek ihtimalle sözelden girer o yüzden seçenekleri sınırlı zaten. Ya tarih ya da uluslararası ilişkiler okuyacak.
  4. Çatlı Reis

Hocam tyt temel yeterlilik sınavı ayt ise alan yeterlilik sınavı. Okul hayatı falan gibi bir şey değil. Örnek vermem gerekirse tyt matematikte çarpma bölme görüyorsan ayt sayısal seçtiğin zaman iş derinleşiyor integral, türev, fonksiyon vs. görüyorsun. Alanın hangisi ise o dersleri daha detaylı...
  5. Çatlı Reis

O zaman sen ilk önce Tyt ve Ayt'ye çalışacaksın hocam. Aç internetten bak tyt konularına. Ayt için de sözel ya da eşit ağrılık tercih edebilirsin. Eğer matematik fende iyiysen sayısal da tercih edebilirsin. İlk önce sıkı bi tyt kampına gir. Temelden onları hallet. Tyt halledersen msü de...
  6. Çatlı Reis

Hedefin ne hocam senin sen ne istiyorsun onu söyle. KHO mu HHO veya DHO mu yoksa Astsubaylıklar mı? Sen daha buna karar vermeden başka şeyler düşünüyorsun. İlk önce buna karar ver iyice bir araştır.
  7. Çatlı Reis

Askeriye'den beklentin ne hiç anlamadım hocam. Orada nasıl bir yola gireceğin çok belli değil çünkü.
  8. Çatlı Reis

Hocam kafadan senaryo yazmanın manası yok bence. Önünüzde kazanmanız gereken zaten tonla sınav ve mülakat var. Bunları böyle durumlar yaşandığı zaman düşünmeniz daha sağlıklı olur. Şu an boşa aklınızda yer kaplamış olur böyle konular. Gerek yok.
  9. Çatlı Reis

Faiziyle beraber tazminat her geçen sürede artıyor diye biliyorum. Tarih okuman 5 yıl alman gereken eğitim süresini kısaltmaz. Her şekilde ilk sene yabancı dil hazırlık okuyacaksın.
  10. Çatlı Reis

Harp okuluna nasıl girerim (zaman Önemli).

Hho ve dho için ek meslekler daha önü açık. Ama kho bu konuda bi hayli acımasız. 1738620312 Bi kere disiplin bambaşka bi boyutda. Orada her türlü azarı işitip her garip işi yapabilirsin. Devrecilik çok fazla var farklı şeyler yaşayabilmen olası. Fiziki konuya hiç değinmiyorum o ayrı bi boyut...
  11. Çatlı Reis

Tyt temel yeterlilik sınavıdır. 9 ve 10.sınıftaki Türkçe, Mat, Sosyal ve Fen konularından sorumlusun. AYT ise seçtiğin alana(Eşit ağırlık, Sayısal, Sözel) bağlı olarak girdiğin ve onlara göre değerlendirildiğin sınavdır. MSÜ ise Milli Savunma Üniversitesi için tercih yapmayı düşünenlerin girdiği...
  12. Çatlı Reis

@Rulep hocam gerekeni söylemiş zaten.
  13. Çatlı Reis

Doktor göz tomografisi istemediği sürece genelde fark edilmiyor. Tamamen şans meselesi. 1738614480 Üye olmasaymışsın daha iyi olurmuş. Sonuçta sözlü mülakatta karşına nasıl bir komisyon geleceğini ya da komisyonun başkanının düşüncesini bilemeyiz. Ama sorun yaratacağını düşünmüyorum.
  14. Çatlı Reis

Yok hocam kim diyor 3 hak diye? 20 yaşından küçük herkes harp okulları ve astsubaylıklar için sınava girebilir. Ben ilkinde kazandım ama mülakatlarda sağlık mülakatında gözüm bozuk olduğu için elendim. Şimdi gözümü çizdirdim tekrar deneyeceğim.
  15. Çatlı Reis

Evet bu sene 2. kere gireceğim.
  16. Çatlı Reis

Sıkıntı etme bi desteğe ihtiyacın yok. Instagram'da msü rehberim diye bir sayfa var ben her şeyi o adamdan öğrendim her ayrıntısına kadar. Sende bi göz gezdir çünkü oldukça basit aslında.
  17. Çatlı Reis

O zaman hedefin ne ise ona göre sıkıca çalış hocam. Çünkü hem fiziksel hem zihinsel olarak yoğun bi maraton.
  18. Çatlı Reis

Msü başvuruları bitti. Eğer başvuru yapmadıysan bu sene giremezsin maalesef.
  19. Çatlı Reis

Arkadaşlar buradaki skolyoz 0 derece mi ? Hava harp sağlıkta 0 derece istiyor .

Ben KHO için gittim bu şekilde çıktı. Seninki çok daha iyi.
  20. Çatlı Reis

Kız arkadaşımı ablamlarla tanıştırdım ama ilk buluşma hiç iyi geçmedi

Ortada bir ayıp olduğu kesin ama ne ablanın ne de kız arkadaşının annesinin ilişkinizde bi etkisi olmasın. İlişkiyi yaşayanlar sizsiniz. Ablan konuşsa ne olur konuşmasa ne olur. Sen üzülmemesi gerektiğini önemli olanın siz olduğunu, sizin birlikteliğiniz olduğunu söyle. Gerisini boşver.
Top Bottom