Neler Yeni

Harp okuluna nasıl girerim (zaman Önemli).

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
3 kez hak yok mu 1.de kazanamadın mı
Yok hocam kim diyor 3 hak diye? 20 yaşından küçük herkes harp okulları ve astsubaylıklar için sınava girebilir. Ben ilkinde kazandım ama mülakatlarda sağlık mülakatında gözüm bozuk olduğu için elendim. Şimdi gözümü çizdirdim tekrar deneyeceğim.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Arda doğan
Yok hocam kim diyor 3 hak diye? 20 yaşından küçük herkes harp okulları ve astsubaylıklar için sınava girebilir. Ben ilkinde kazandım ama mülakatlarda sağlık mülakatında gözüm bozuk olduğu için elendim. Şimdi gözümü çizdirdim tekrar deneyeceğim.
Benimde gözüm çizildi lazerde mecburen sorun olmaz umarım ama derecem 1 bile değil göz sağlığım %98
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zafer partisine üyeyim ama bunu baz alarak beni değerlendirmezler dimi

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Benimde gözüm çizildi lazerde mecburen sorun olmaz umarım ama derecem 1 bile değil göz sağlığım %98
Doktor göz tomografisi istemediği sürece genelde fark edilmiyor. Tamamen şans meselesi.

Üye olmasaymışsın daha iyi olurmuş. Sonuçta sözlü mülakatta karşına nasıl bir komisyon geleceğini ya da komisyonun başkanının düşüncesini bilemeyiz. Ama sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Arda doğan
Doktor göz tomografisi istemediği sürece genelde fark edilmiyor. Tamamen şans meselesi.

Üye olmasaymışsın daha iyi olurmuş. Sonuçta sözlü mülakatta karşına nasıl bir komisyon geleceğini ya da komisyonun başkanının düşüncesini bilemeyiz. Ama sorun yaratacağını düşünmüyorum.
Malum belli olmadı üyelikten çıkarım sorun olmaz birde ben şimdi rütbemi dediğim gibi yükseltmekte istiyom yani önüm açık olsun şimdi msü'ye çalışacam ama neye çalışmam gerek ayt tyt ney bunlar sayısal sözel falan mı neler çıkacak seneye bunu nasıl öğrencem

Rulep

80+ Gold
Üyelikten çıkman gerekecek
Kho için sözel sayısal eşit ağırlık istediğinden hazırlanabilirsin
Msü sınavına zaten tyt ile konuları aynı sen şimdi tyt ayt güzelce başla bu sene bitmiş zaten ama olsun yks çalış önümüzdeki sene artık mülakatlara gidersin ayrıca 2006 isen 2026 msü son şansın yıl esas alınıyor
Gözünü çizdirdiğin sistemde gözüküyorsa elenirsin

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Malum belli olmadı üyelikten çıkarım sorun olmaz birde ben şimdi rütbemi dediğim gibi yükseltmekte istiyom yani önüm açık olsun şimdi msü'ye çalışacam ama neye çalışmam gerek ayt tyt ney bunlar sayısal sözel falan mı neler çıkacak seneye bunu nasıl öğrencem
@Rulep hocam gerekeni söylemiş zaten.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Arda doğan
Üyelikten çıkman gerekecek
Kho için sözel sayısal eşit ağırlık istediğinden hazırlanabilirsin
Msü sınavına zaten tyt ile konuları aynı sen şimdi tyt ayt güzelce başla bu sene bitmiş zaten ama olsun yks çalış önümüzdeki sene artık mülakatlara gidersin ayrıca 2006 isen 2026 msü son şansın yıl esas alınıyor
Gözünü çizdirdiğin sistemde gözüküyorsa elenirsin
Lazer ameliyatı oldum sede oda mecbur ama gözümde görmede sorun yok hatta doktor iyi dedi iyileşiyor dedi %98 görebiliyom 1 derece bile değil yani bide 2026'da giremezsem 2026'dan sonra ne oluyor ki

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Burak
Lazer ameliyatı oldum sede oda mecbur ama gözümde görmede sorun yok hatta doktor iyi dedi iyileşiyor dedi %98 görebiliyom 1 derece bile değil yani bide 2026'da giremezsem 2026'dan sonra ne oluyor ki
hocam göz için sana net bilgiyi söyliyim gezi sırasında bana ordaki ögretmen bir üstegmen söyledi göz çizdirdiğinde gözünde kalan mikro yanıklara bakıyorlar eger miktoyanık varsa maalesef elenirsin bunların geçme süresi insandan insana değişir baska sorun varsa etiketleyebilirsin bildigim kadar cevaplarım

mezuniyet yılın kaç

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Arda doğan
hocam göz için sana net bilgiyi söyliyim gezi sırasında bana ordaki ögretmen bir üstegmen söyledi göz çizdirdiğinde gözünde kalan mikro yanıklara bakıyorlar eger miktoyanık varsa maalesef elenirsin bunların geçme süresi insandan insana değişir baska sorun varsa etiketleyebilirsin bildigim kadar cevaplarım

mezuniyet yılın kaç
Bunu ben kendim şimdiden kontrol ettirtemiyoe muyum askeriyeyi çok istiyorum

mezuniyet yılın kaç
2024 6. Ay

Rulep

80+ Gold
Yaşını yıl olarak değerlendirir mesela 2006 eylül doğumlusun 1 ocak 2027 yılından itibaren 21 yaşında sayar ve msü ye başvuru yapamazsın artık üniversite bitirip dışardan başvuru yapman gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,612
Üyeler
167,342
Son üye
gurhan11
Top Bottom