Neler Yeni

Harp okuluna nasıl girerim (zaman Önemli).

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,507
İsim
Arda doğan
Yks başvurur gibi ösym üzerinden msü ye başvuruyorsun msü ye giriyorsun geçen sene 3 martta yaptıkar bu sene 23 şubatta yapacaklar başvurular 2 ocakta başladı 27 ocakta bitti seneye de bu aylarda olur aklında kalsın diye yazıyorum tercih dönemi başlayınca başvuracaksın sonra hazirana yks gireceksin sonra mülakat ve okula çağrım
Anladım yani ocakla şubar arası sınava başvuru yapmalı ve sonra sınavın yapılacağı güne göre girmeliyim

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Burak
harp okulları için 20 yaş sınırı
meslek yuksek okulları için 21 yaş sınırı var
yani 1 defa harp okulu 2 defa myo deneyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım yani ocakla şubar arası sınava başvuru yapmalı ve sonra sınavın yapılacağı güne göre girmeliyim
hocam msü sınavı basvuruları bitti suanda bu sene için seneye ocak aylarında tekrardan açılır

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,507
İsim
Arda doğan
Anladım o halde ben şimdi kendimi bi 2 ay spora ve uykusuzluğa zorlayım kaldırabiliyor muyum diye kendimi bi test edeyim sonra tyt çalışayım ocak ile şubat ayı arasındada başvurular açılınca msü'ye sınava başvurayım sonra sınava girip derecelendirmeme göre yerimi alayım dimi

Rulep

80+ Gold

hocam msü sınavı basvuruları bitti suanda bu sene için seneye ocak aylarında tekrardan açılır
Hocam bu sene itibariyle kadınlar Myo başvurabiliyor bununla birlikte yaş sınırı da değişit artık hepsi 20 oldu

Anladım o halde ben şimdi kendimi bi 2 ay spora ve uykusuzluğa zorlayım kaldırabiliyor muyum diye kendimi bi test edeyim sonra tyt çalışayım ocak ile şubat ayı arasındada başvurular açılınca msü'ye sınava başvurayım sonra sınava girip derecelendirmeme göre yerimi alayım dimi
Ayt de çalışacaksın

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,507
İsim
Arda doğan

Pekiya bu tyt konuları değişiyor mu tyt konuları 2025-2026 arası diyemi çalışmam gerek nerden görürüm bunu bide tyt için dershaneye falan gidebilir miyim nerden çalışacam başka nelere çalışacak geçenler son aşamalarda rütbelerin ve tarihin dahi sorulduğunu söylüyorlar

Hocam bu sene itibariyle kadınlar Myo başvurabiliyor bununla birlikte yaş sınırı da değişit artık hepsi 20 oldu

Ayt de çalışacaksın
Hem ayt hem tyt eşit ağırlıklı diyemi

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Burak

Ayt de çalışacaksın
haklısınız hocam bu sene yenilendi 20 yaş

Pekiya bu tyt konuları değişiyor mu tyt konuları 2025-2026 arası diyemi çalışmam gerek nerden görürüm bunu bide tyt için dershaneye falan gidebilir miyim nerden çalışacam başka nelere çalışacak geçenler son aşamalarda rütbelerin ve tarihin dahi sorulduğunu söylüyorlar

hocam msü sınavı ile tyt sınavı arasında çok bi fark yok sadece tarih sorularında msü sinavında direk bilgi soruluyor

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,507
İsim
Arda doğan

hocam msü sınavı ile tyt sınavı arasında çok bi fark yok sadece tarih sorularında msü sinavında direk bilgi soruluyor
Tyt bir sınav türümü o yüzden mi tyt formatında

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Burak

kho okulu için sayısal-eşit agırlık-sözel 3 farklı secenegin var

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,507
İsim
Arda doğan

Anladım tyt sınavından çıkanlar msü'de çıkıyor neredeyse aynı diye bu yüzden dediniz tyt sınav türü konu türü değil dimi

Rulep

80+ Gold

Tyt de alan yok hepsini çözeceksiniz alan kısmı ayt de başlıyor kho için istediğiniz hazırlanabilirsiniz ama mantıklı davranmanız gerekecek meslek lisesinde ders görmediğiniz için tavsiyem eşit ağırlık ve sözel olacak iki alandan da tercih verebiliyorsunuz

Dershane işine gelirsek ben faydasını görmedim zaman kaybı olarak görüyorum bir tablet alıp YouTubedan çalışmak bana daha verimli geliyor

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Burak
Anladım tyt sınavından çıkanlar msü'de çıkıyor neredeyse aynı diye bu yüzden dediniz tyt sınav türü konu türü değil dimi
hocam tyt klasik ünivtersite sınavı msüde o tarz sınav ama sadece tarih dersinde bazı sorular direk cevap istiyor yorum değil kısacası sınav türü
sonrasında ayt gireceksin bolumune göre

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,507
İsim
Arda doğan
Tyt de alan yok hepsini çözeceksiniz alan kısmı ayt de başlıyor kho için istediğiniz hazırlanabilirsiniz ama mantıklı davranmanız gerekecek meslek lisesinde ders görmediğiniz için tavsiyem eşit ağırlık ve sözel olacak iki alandan da tercih verebiliyorsunuz

Dershane işine gelirsek ben faydasını görmedim zaman kaybı olarak görüyorum bir tablet alıp YouTubedan çalışmak bana daha verimli geliyor
Aga bakın bendeki sorun şu ben çıraklık okudum bize ders öğretmediler ve çalışmaktanda pek zaman bulamadımtyt ayt sks yks ösym nedir bunları bilmiyom ben açıklamalara bakınca kafam bu yüzden karışıyo

Rulep

80+ Gold
Aga bakın bendeki sorun şu ben çıraklık okudum bize ders öğretmediler ve çalışmaktanda pek zaman bulamadımtyt ayt sks yks ösym nedir bunları bilmiyom ben açıklamalara bakınca kafam bu yüzden karışıyo
İnternetten araştırın yt de anlatanlar vardır izleyin alan seçimi çok önemli askeri okul olmazsa üniversitesi okumayı düşünüyor musunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,383
Üyeler
167,481
Son üye
filozof07
Top Bottom