Arama sonuçları: *

1. Óðinn

Barış anlaşmasını bozan ülkeye ne olur?

Bazı devletler birleşip antlaşmayı bozan ülkeye bu mevzuyu gerekçe göstererek saldırabilir.
  2. Óðinn

Keşke hafızam silinse de en baştan izlesem/oynasam dediğiniz filmler/oyunlar nedir?

Witcher 3. Her şeyi hatırladığım için oynamak istemiyorum, şu sıralar oyunu %100'e yakın bitirmeye çalışıyorum.
  3. Óðinn

Hesap silinme var mı?

Hesabımın kalıcı olarak silinmesini istiyorum. Moderatörler bakın bakalım bu konuya.
  4. Óðinn

En iyi türkçe rap diss'i

Sana göre berbat olabilir.Önceki cümlende herkesi kapsamışsın.
  5. Óðinn

En iyi türkçe rap diss'i

Yeni şarkıları iyi diye bir şey demedim zaten ben.Abarttığınız kadar da "berbat" değil.
  6. Óðinn

En iyi türkçe rap diss'i

Tam bunu atacaktım.Eski şarkılarını bilmeyenler AuToTuNeŞaH eHeHe diyip ortalıkta geziyor.Komik duruma düşüyorsunuz.
  7. Óðinn

En iyi türkçe rap diss'i

Joker'in dinleyici kitlesi kadar kanser bir kitle yok.Tamam özür dileriz Joker en iyisidir,bizim başka birini dinleme hakkımız yok.
  8. Óðinn

En iyi türkçe rap diss'i

9. Óðinn

en sevdiğiniz rapçi?

Şehinşah aka Hasan Sabbah AlamutHarameyn Şehinşahı sevmiyorum,bunları seviyorum.
  10. Óðinn

Steam hesabımın gerçek sahibi olduğuma dair kanıt lazım

Tamam,bende bunu kastediyordum.Bunlardan çok var mailde.Yaklaşık 10 tane falan atayım.Teşekkürler.
  11. Óðinn

Kredi kartı bilgilerimi yazıyorum şimdi.Fatura dediğiniz şey şu mailimize gelen oyun,eşya vs. aldığımızda Teşekkür ederiz vs. gibi gelen şeyler mi?Eğer onlarsa onları da atayım. 1598179208 Steam Guard ile koruyorum hocam.Eski postamı hatırlamıyorum işte nasıl bileceğim? 1598179243 Fatura...
  12. Óðinn

Yakın zamandaki giriş geçmişimde farklı illerden giriş yapıldığını gözlemliyorum. Steam çalışanı: "Bunun iki sebebi olabilir ya IP adresiniz statik ıp değil ya da hesabınıza bir şekilde erişilmiş olunabilir." Dedi. Dediği ilk şeyi doğru buluyorum fakat 20 Ağustos tarihinde son...
Top Bottom