Óðinn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 43
- İsim
- .
Yakın zamandaki giriş geçmişimde farklı illerden giriş yapıldığını gözlemliyorum. Steam çalışanı: "Bunun iki sebebi olabilir ya IP adresiniz statik ıp değil ya da hesabınıza bir şekilde erişilmiş olunabilir." Dedi. Dediği ilk şeyi doğru buluyorum fakat 20 Ağustos tarihinde son oynadıklarım(etkinliklerim) kısmında the Fortress 2 ve PUBG var. Ben the Fortress 2'yi uzun zaman önce kütüphaneme eklemiştim fakat indirmemiştim. Son etkinliklerim kısmında yer almasına rağmen 0.0 saat oynadığımı belirtiyor. PUBG ise bilgisayarımda yüklü değil bir süredir. Yaklaşık 1 yıldan beridir oynamıyorum zaten. Yine de son etkinliklerim kısmında yer alıyor. Bu olay beni biraz şüphelendirdi. Şimdi ise Steam çalışanına hesabın gerçek sahibi olduğuma dair kanıt göstermem gerek. Ne yapabilirim? İlk e-postamı nasıl öğreneceğim?Hesap 2016'dan kalma olduğundan ilk e-postamı falan hatırlamıyorum.E-postamı öğrenmem gerekli.CD Key vs. nelerdir detaylı açıklarsanız sevinirim. Umarım birisi girmiyordur hesaba.CD Key,gmailime gelen oyunların faturası gibi şeyleri ss olarak atsam nasıl olur?