Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

16 yaş garsonluk dışı iş önerisi?

burger falan
  2. Özgürcan

Herkes masaüstünü atsın :D

3. Özgürcan

Yeni Sistemim 😍😍 Allah Herkese Nasip Eylesin

baya güzel duruyor güle güle kullan
  4. Özgürcan

🖥️ İyi PC/Kötü Net - Kötü PC/İyi Net?

iyi pc iyi net :D
  5. Özgürcan

Kasayı Nereye Koyabilirim?

kasayı masanın üstüne koymalısın daha iyi soğutma sağlar ve hemen tozlanmaz yerde çok tozlanır
  6. Özgürcan

Pazartesi ise başlıyorum en hızlı şekilde nasıl PC alabilirim

parça parça alın ben öyle yapa yapa baya sistem upgrade yaptım parayı tam biriktirine kadar ona buna zam geliyor dolar artıyor vs vs.
  7. Özgürcan

Letgo dolandırıcılık

kanıt varsa sıkıntı yok ama ikinci el de buluşarak alışverişi yapmak daha sağlıklı yada sahibinden param güvende şekilde alışveriş yapacaksın geçmiş olsun.
  8. Özgürcan

En Sevdiğiniz Oyun Menüsü

9. Özgürcan

Askerden selamlar millet

Hayırlı teskereler bende bir sorun çıkmazsa aralık ayında askerlik görevimi yapıcam
  10. Özgürcan

Zamanda Yolculuk!!!Sohbet -Muhabbet

Bu tarz konulara meraklıysanız Stephen hawking "Büyük Sorulara Kısa Yanıtlar" adlı kitabını tavsiye ederim. https://www.dr.com.tr/Kitap/Buyuk-Sorulara-Kisa-Yanitlar/Stephen-Hawking/Bilim/Populer-Bilim/urunno=0001791001001
  11. Özgürcan

Part-Time çalışabileceğim iş

ilk zamanlarda çok kazanacağını düşünmüyorum ama tavsiye verebilirim. siyasi veya popüler insanların komik edit yapabilirsin kısa kısa ve sütekli her gün bu sayede o seven bi kitle ile bi popülerliğe ulaşırsın belli bir zaman olsa hatırı sayılır miktarda para geçer
  12. Özgürcan

mantıklı pratik yaparsın git gide kendini geliştirirsin iş yapıyorsun sonuçta youtube edit yapan kişileri az çok takip ediyorsundur bazıları çok iyi iş yapıyor o da zamanın verdiği tecrübeyle gelişiyor.
  13. Özgürcan

Avm mağazalara form doldurabilirsin boşluk olduğunda veya yoğun olan zamanlarda seni arayabilirler. onun haricinde tanıdık varsa o saatler arasında çalışabilirsin ama 5 saat için seni alırlar mı bilmiyorum onun yerine kendine vakit ayırabilirsin kitap ingilizce geliştirme photoshop yazılım...
  14. Özgürcan

Okulda kolye yüzük takmak

müdürden müdüre hocadan hocaya değişir müdür bir şey demez sınıfa giren hoca bir şey der biraz şans işi nasıl tepkiyle karşılaşacağın kolyeyi görmedim sade mi yoksa çok mu gösterişli bilmiyorum üniforma içinde mi yoksa üniformanın dışında mı takıcaksın bunu da bilmiyorum fazla göze batarsa...
  15. Özgürcan

Epic games kütüphanedeki oyunları renkli yapma

filtre basıp yüklüye basarsan istediğin olur.
  16. Özgürcan

Teknorya guvenilir mi

Mağaza güvenilir ben oradan ram almıştım sorunlu gelmişti iadesini kolayca yapmıştım sıkıntı olmadı. daha önce aldığım ram sorunsuz gelmişti
  17. Özgürcan

2 Kişi Oynanabilecek Oyun Önerisi

İnsurgenyc sandstrom
  18. Özgürcan

Mininge Savaş Açıyorum, Var mısınız Dostlar!

mining bana para veriyor sen ne veriyorsun hmm :unsure:
  19. Özgürcan

Yazılımcı polis maaşları ne kadar ?

Arka sokaklarda ki aylin mi yazılımcı polis dediğin
  20. Özgürcan

CSGO Esporcuları Neden i7 7-8. nesilli 1050'li Sistemler Kullanıyor?

işlemci performansı daha ön planda burda i9 10900k gtx 1650s toplayan vardı csgo için
Top Bottom