Neler Yeni

Part-Time çalışabileceğim iş

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
16 yaşındayım 10.sınıf öğlenciyim sabahları genelde 07:30 da kalkıyorum ve tam olarak 12:30 a kadar boş oluyorum ve boş durmaktansa bunu paraya çevirmek istiyorum Part-time iş olarak nerde çalışabilirim

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
İlk önce işe gidip sonra okuls gitmek çok yorucu olmazmı eminmisin? Derslerine çalışıyorsan çok daha zor olur bana göre.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk önce işe gidip sonra okuls gitmek çok yorucu olmazmı eminmisin? Derslerine çalışıyorsan çok daha zor olur bana göre.
hocam onu ayarlarım okul sorun değil zaten çok fazla yorulacağım işler yapmak istemiyorum

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
sen bilirsin hocam benim bildiğim pek iş yok ama internette youtube da araştırman daha mantıklı olucaktır.
peki hocam bir şey sorucam edit yapıp paylaşsam para kazanabilirmiyim zaten edit paylaşmak istiyordum çok fazla kazanmasamda olur yani

PinsizAMD

80+ Bronze
16 yaşındayım 10.sınıf öğlenciyim sabahları genelde 07:30 da kalkıyorum ve tam olarak 12:30 a kadar boş oluyorum ve boş durmaktansa bunu paraya çevirmek istiyorum Part-time iş olarak nerde çalışabilirim
pilavcı önerimdir biizm bi arkadaş çalışıyodu hem sakin hem parası iyi gibi.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
Avm mağazalara form doldurabilirsin boşluk olduğunda veya yoğun olan zamanlarda seni arayabilirler.
onun haricinde tanıdık varsa o saatler arasında çalışabilirsin ama 5 saat için seni alırlar mı bilmiyorum onun yerine kendine vakit ayırabilirsin kitap ingilizce geliştirme photoshop yazılım alanlara vakit ayırsan ileride lazım olur.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Avm mağazalara form doldurabilirsin boşluk olduğunda veya yoğun olan zamanlarda seni arayabilirler.
onun haricinde tanıdık varsa o saatler arasında çalışabilirsin ama 5 saat için seni alırlar mı bilmiyorum onun yerine kendine vakit ayırabilirsin kitap ingilizce geliştirme photoshop yazılım alanlara vakit ayırsan ileride lazım olur.
hocam photoshop yapıyorum (amatörce :D) yazılımda okulda görüyorrum edit yapıp paylaşmayı düşünüyorum sizce edit yapmak daha mı mantıklı?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
hocam photoshop yapıyorum (amatörce :D) yazılımda okulda görüyorrum edit yapıp paylaşmayı düşünüyorum sizce edit yapmak daha mı mantıklı?
mantıklı pratik yaparsın git gide kendini geliştirirsin iş yapıyorsun sonuçta youtube edit yapan kişileri az çok takip ediyorsundur bazıları çok iyi iş yapıyor o da zamanın verdiği tecrübeyle gelişiyor.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
pilavcı önerimdir biizm bi arkadaş çalışıyodu hem sakin hem parası iyi gibi.
hocam edit yapıp paylaşsam para kazanabilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

mantıklı pratik yaparsın git gide kendini geliştirirsin iş yapıyorsun sonuçta youtube edit yapan kişileri az çok takip ediyorsundur bazıları çok iyi iş yapıyor o da zamanın verdiği tecrübeyle gelişiyor.
hocam peki editlerden para kazanırmıyım?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
hocam edit yapıp paylaşsam para kazanabilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam peki editlerden para kazanırmıyım?
ilk zamanlarda çok kazanacağını düşünmüyorum ama tavsiye verebilirim. siyasi veya popüler insanların komik edit yapabilirsin kısa kısa ve sütekli her gün bu sayede o seven bi kitle ile bi popülerliğe ulaşırsın belli bir zaman olsa hatırı sayılır miktarda para geçer

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
knk nerede oturuyorsan o şehirin iş ilanları sayfası olur genelde instagramdan falan bak, mesela istanbul iş ilanları yaz instagrama , o şehrin iş ilanları sayfası olur oradan atılan ilanlara bak, sana uygun olanları ara, saate vs anlaşırsın , iyi birine denk gelirsen çalıştırır , yada sayfada iş ilanlarına uygun saat olanlara bak,

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
ilk zamanlarda çok kazanacağını düşünmüyorum ama tavsiye verebilirim. siyasi veya popüler insanların komik edit yapabilirsin kısa kısa ve sütekli her gün bu sayede o seven bi kitle ile bi popülerliğe ulaşırsın belli bir zaman olsa hatırı sayılır miktarda para geçer
hocam ben daha çok film,futbol ve araba editleri düşünüyorum

Top Bottom