Arama sonuçları: *

1. Alnımda geçmeyen leke var

Doğuştan değil ise, plastik veya estetik cerraha gösterin. En iyi çözüm bu olur. Şehir hastanelerinde bu bölümler var.
  2. Yağlı Saçlar İçin Şampuan Önerisi

Clear man kullandım, iş görüyor. Diğerlerini kullanmadım.
  3. Sizce üniversite şart mı ?

Bence herkes üniversite bitirecek diye bir şey yok. Ne güzel demişsiniz oyun tasarladım diye. Şimdi 2 milyon sermayeniz oldu. Bunun bir bölümünü oyunu güncel tutmak için kullanacaksınız,bir bölümünü başka bir ticaret için ayıracaksınız. Bir bölümünü de yatırım yapacaksınız (arsa,ev, araç gibi)...
  4. İstanbul yönüne uçuşlar 100 TL oldu.

Güncelleme: Arkadaşlar deprem yaşanan 10 ilimizden İstanbul ve Ankara yönüne uçuşlar Türk Hava Yolları ve Pegasus ile 13 Şubat'a kadar ücretsiz olarak güncellendi.
  5. İstanbul yönüne uçuşlar 100 TL oldu.

Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır ,Adana yönünden İstanbul uçuşları için Türk Hava Yolları internet sitesinden ayın 12'sine kadar olmak üzere vergiler dahil 100 TL olarak sabitlendi. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz. Geçmiş olsun.
  6. Arkadaşlar bir kız ile konuşuyorum İşler yolunda gitmiyor ne yapacağım?

Ne diyelim arkadaşım, 25 yaşında sevgilisi olduğunu bildiğin kadına hem yükselip hem fotoğraf istiyorsun. Aklın başında mı?
  7. Forum içeriğinde bulunan ve 6 ay'ı dolmuş konuların gizlenmesi

Farkındaysanız aynı mesaj,daha önce açıldığı hâlde aynı gün yine açılıyor tekrara düşüyor. Ve aynı konuya ait bazı arkadaşlar 3 ayrı mesaj atmış. Forumda bir mesajına bakınca alt alta 3-4 mesajı çıkıyor. Mesela bu konularda tekrar açılmaması için bir algoritma olması lazım. @Abdullah Hacıgül...
  8. Forum içeriğinde bulunan ve 6 ay'ı dolmuş konuların gizlenmesi

Zaten arka planda çalışacak,benzer bir konu açılmak istediğinde konu daha önce açıldığı için yeniden açmak isteyene uyarı gidecek
  9. Forum içeriğinde bulunan ve 6 ay'ı dolmuş konuların gizlenmesi

Sayın @Abdullah Hacıgül ve moderatör arkadaşlar. Bugün forumda gezinirken benim de kullandığım bir TV markası ile ilgili bir yazı gördüm. İlk etapta konunun açıldığı tarihe bakmadığım için uyarı aldım. Benim önerim,hem uyarı almayı engellemek hem de konuların mükerrer olmaması için, 6 ay...
Geri