Forum içeriğinde bulunan ve 6 ay'ı dolmuş konuların gizlenmesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
51
Sayın @Abdullah Hacıgül ve moderatör arkadaşlar. Bugün forumda gezinirken benim de kullandığım bir TV markası ile ilgili bir yazı gördüm. İlk etapta konunun açıldığı tarihe bakmadığım için uyarı aldım. Benim önerim,hem uyarı almayı engellemek hem de konuların mükerrer olmaması için, 6 ay öncesinde açılmış konular. Forumun arka planına alınabilir mi? Bu dalgınlıkla hata yapmamızın önüne geçebilir. Saygılarımla.

Çok nadir karşılaşılan bir sorun olabilir ve bu konu hakkında mesela bir yılda bir konu açılmış olsa, konu açıldıktan 6 ay sonra konu silinir ve insanlar çözüme ulaşamaz. Bu yüzden konuların kalıcı olması gerekiyor, temel gayemiz sorunlara çözüm bulmak.

Zaten arka planda çalışacak,benzer bir konu açılmak istediğinde konu daha önce açıldığı için yeniden açmak isteyene uyarı gidecek

6 ay öncesinde işe yarar binlerce konu/rehber/incelemeler var. Hepsinin arka plana alınması çok büyük bir karışıklığa yol açar. Çözüm arayan insanlar gelip durmadan yeni konu açarlar. Arama motorunun da bir işlevi kalmaz böyle. İnsanlar çözüm bulamaz.

Farkındaysanız aynı mesaj,daha önce açıldığı hâlde aynı gün yine açılıyor tekrara düşüyor. Ve aynı konuya ait bazı arkadaşlar 3 ayrı mesaj atmış. Forumda bir mesajına bakınca alt alta 3-4 mesajı çıkıyor. Mesela bu konularda tekrar açılmaması için bir algoritma olması lazım. @Abdullah Hacıgül Benim ki bir öneri. Ben nihayetinde bir yazılımcı değilim.

Sayın @Abdullah Hacıgül ve moderatör arkadaşlar. Bugün forumda gezinirken benim de kullandığım bir TV markası ile ilgili bir yazı gördüm. İlk etapta konunun açıldığı tarihe bakmadığım için uyarı aldım. Benim önerim,hem uyarı almayı engellemek hem de konuların mükerrer olmaması için, 6 ay öncesinde açılmış konular. Forumun arka planına alınabilir mi? Bu dalgınlıkla hata yapmamızın önüne geçebilir. Saygılarımla.
Forumdaki istek ve önerilerinizi bu adresten yapın [email protected]

Küçük bir uyarı kutucuğu konulabilir. Örnek:

example.png

Katılıyorum bende aynı şekilde farketmeden yazmıştım sonra uyarı aldım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri