Arama sonuçları: *

1. 1BKC2

Resident evil 4 bölüm 1-3 leon mızrağı fırlatmıyor

Arkadaşlar leon eline mızrağı aldığı zaman mızrağı fırlatıyormuş gibi yapıp fırlatmıyor çözümünü bilen var mı ?
  2. 1BKC2

epic games üzgünüz kod bulunamadı hatası veriyor ne yapmalıyım ?

Maalesef. Yeniden hesap açtım.
  3. 1BKC2

8.sınıf test kitabı olarak okyanus yayınları sizce nasıl ?

knk zaten canlı ders var ne kadar etkili tartışılır ama az çok bir şeyler öğreniyorum yazdıklarımın tekrarını yapıyorum sağ olsun bizim hoca 82 soru atıyor cuma gününe kadar çözün diyor 23 sayfa ödev atıyor hem deftere yazılacak hem de çözülecek diyor ama hoca çok iyi öğretiyor ve çok sağlam...
  4. 1BKC2

yoo bence matematiği kolay şuan elimde çözüyorum ne çok zor ne çok kolay. 1607350355 her testten günde 100 soru çözsem yeter mi yoksa 125 soru yada daha fazlamı ve daha bütün konuları bitiremedik zaten daha yüzdelik dilimlerdeyiz.
  5. 1BKC2

ailem diyor ki oğlum sadece günde her dersten 25 soru çözsen yeter diyorlar sence yeter mi ?
  6. 1BKC2

sadece fen bilimlerin den mi yoksa bütün dersler toplamı mı ?
  7. 1BKC2

forumda birkaç kişi önermişti ve internetten araştırdığım zaman hep okyanus yada arı yayınları çıkıyordu bende okyanus aldım. 1607349595 forumda birkaç kişi önermişti ve internetten araştırdığım zaman hep okyanus yada arı yayınları çıkıyordu bende okyanus aldım. 1607349633 kaç soru çözerek...
  8. 1BKC2

arkadaşlar okyanus kitabı aldım 8.sınıf test kitabı olarak soru bankası şeklinde almadım bütün dersleri tek tek aldım sizce LGS ye çalışmak için yeterli bir marka mı ?
  9. 1BKC2

Abilerim Ablalarım bi bakarsanız (kız meselesi)

knk yıkık gibi davranma kesinlikle ve senin whatsapp da profil fotoğrafını kaldır sende onu engellemiş gibi gözük ve acı çekişini izle denedim onaylı arkadaşımı whatsapp tan engelledim pp mi kaldırdım ve bana knk nasılsın yazdı knk barışakmı yazdı knk bir bak lütfen bak yazdı birde ayarlarda...
  10. 1BKC2

Ethem aslanı çizdim.

Tamam o zaman devam et bakalım.
  11. 1BKC2

Ethem aslanı çizdim.

Sen dalga geçmek için çiziyorsun galiba ?
  12. 1BKC2

Crazyreign çizdim sizce nasıl olmuş ?

@crazyreign knk üzgün atma belirttim zaten çok iyi resim çizemiyorum ama görüşün için teşekkürler.
  13. 1BKC2

Knk anlamadım ne demek istedin lütfen yanlış anlama sadece ne demeye çalıştığını merak ettim.
  14. 1BKC2

Görüşün için teşekkürler.
  15. 1BKC2

Yok knk teşekkürler.
  16. 1BKC2

+1
  17. 1BKC2

Knk denerim olamaz ise atmam zaten de olmaz ama deneyeceğim. 1605902535 Görüşün için teşekkürler.
  18. 1BKC2

Görüşün için teşekkürler.
  19. 1BKC2

Knk seninki gibi baştan salma değil en azından.
  20. 1BKC2

Ekledim knk. Ekledim knk. 1605901959 Knk bir tane şahıs insanları baştan salma çiziyor galiba ismini vermek istemiyorum.
Top Bottom