youtubeda lgs icin test kitapları vb önerileri oluyor ama benim tercihim yeterli değilarkadaşlar okyanus kitabı aldım 8.sınıf test kitabı olarak soru bankası şeklinde almadım bütün dersleri tek tek aldım sizce LGS ye çalışmak için yeterli bir marka mı ?
Okyanus yayınları kalitelidir. LGS'ye çalışırken Fen Soru bankasını çözmüştüm 20/17 yapmıştım.arkadaşlar okyanus kitabı aldım 8.sınıf test kitabı olarak soru bankası şeklinde almadım bütün dersleri tek tek aldım sizce LGS ye çalışmak için yeterli bir marka mı ?
forumda birkaç kişi önermişti ve internetten araştırdığım zaman hep okyanus yada arı yayınları çıkıyordu bende okyanus aldım.youtubeda lgs icin test kitapları vb önerileri oluyor ama benim tercihim yeterli değil
forumda birkaç kişi önermişti ve internetten araştırdığım zaman hep okyanus yada arı yayınları çıkıyordu bende okyanus aldım.youtubeda lgs icin test kitapları vb önerileri oluyor ama benim tercihim yeterli değil
kaç soru çözerek yapmıştın günde ?Okyanus yayınları kalitelidir. LGS'ye çalışırken Fen Soru bankasını çözmüştüm 20/17 yapmıştım.
50-100 soru çözüyordum.forumda birkaç kişi önermişti ve internetten araştırdığım zaman hep okyanus yada arı yayınları çıkıyordu bende okyanus aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
forumda birkaç kişi önermişti ve internetten araştırdığım zaman hep okyanus yada arı yayınları çıkıyordu bende okyanus aldım.
kaç soru çözerek yapmıştın günde ?
Sadece Fen Bilimleri.sadece fen bilimlerin den mi yoksa bütün dersler toplamı mı ?
Aga Fen Lisesi kazanacaksan benim arkadaşlarım 500 soru çözüyordu ben 100 çözüyordum hedefine göre değişir Fen Lisesi düşünüyorsan 100 sorudan biraz daha fazla çözmelisin. Şahsen ben 100 soru çözmeme rağmen çok kötü bir puan aldım.ailem diyor ki oğlum sadece günde her dersten 25 soru çözsen yeter diyorlar sence yeter mi ?
yoo bence matematiği kolay şuan elimde çözüyorum ne çok zor ne çok kolay.Abartı zor.
her testten günde 100 soru çözsem yeter mi yoksa 125 soru yada daha fazlamı ve daha bütün konuları bitiremedik zaten daha yüzdelik dilimlerdeyiz.Aga Fen Lisesi kazanacaksan benim arkadaşlarım 500 soru çözüyordu ben 100 çözüyordum hedefine göre değişir Fen Lisesi düşünüyorsan 100 sorudan biraz daha fazla çözmelisin. Şahsen ben 100 soru çözmeme rağmen çok kötü bir puan aldım.
Derslerini dinle tekrarını yap sonra sorularını çöz senin yapacakların bu kadar. Sınır 50 olsun.yoo bence matematiği kolay şuan elimde çözüyorum ne çok zor ne çok kolay.
her testten günde 100 soru çözsem yeter mi yoksa 125 soru yada daha fazlamı ve daha bütün konuları bitiremedik zaten daha yüzdelik dilimlerdeyiz.
knk zaten canlı ders var ne kadar etkili tartışılır ama az çok bir şeyler öğreniyorum yazdıklarımın tekrarını yapıyorum sağ olsun bizim hoca 82 soru atıyor cuma gününe kadar çözün diyor 23 sayfa ödev atıyor hem deftere yazılacak hem de çözülecek diyor ama hoca çok iyi öğretiyor ve çok sağlam ödev veriyor.Derslerini dinle tekrarını yap sonra sorularını çöz senin yapacakların bu kadar. Sınır 50 olsun.