Neler Yeni

8.sınıf test kitabı olarak okyanus yayınları sizce nasıl ?

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
arkadaşlar okyanus kitabı aldım 8.sınıf test kitabı olarak soru bankası şeklinde almadım bütün dersleri tek tek aldım sizce LGS ye çalışmak için yeterli bir marka mı ?

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
arkadaşlar okyanus kitabı aldım 8.sınıf test kitabı olarak soru bankası şeklinde almadım bütün dersleri tek tek aldım sizce LGS ye çalışmak için yeterli bir marka mı ?
youtubeda lgs icin test kitapları vb önerileri oluyor ama benim tercihim yeterli değil

Maestro.

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Can
Okyanus yayınları kalitelidir. LGS'ye çalışırken Fen Soru bankasını çözmüştüm 20/17 yapmıştım.

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
youtubeda lgs icin test kitapları vb önerileri oluyor ama benim tercihim yeterli değil
forumda birkaç kişi önermişti ve internetten araştırdığım zaman hep okyanus yada arı yayınları çıkıyordu bende okyanus aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

forumda birkaç kişi önermişti ve internetten araştırdığım zaman hep okyanus yada arı yayınları çıkıyordu bende okyanus aldım.

Okyanus yayınları kalitelidir. LGS'ye çalışırken Fen Soru bankasını çözmüştüm 20/17 yapmıştım.
kaç soru çözerek yapmıştın günde ?

Maestro.

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Can

kaç soru çözerek yapmıştın günde ?
50-100 soru çözüyordum.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Abartı zor.

Maestro.

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Can
ailem diyor ki oğlum sadece günde her dersten 25 soru çözsen yeter diyorlar sence yeter mi ?
Aga Fen Lisesi kazanacaksan benim arkadaşlarım 500 soru çözüyordu ben 100 çözüyordum hedefine göre değişir Fen Lisesi düşünüyorsan 100 sorudan biraz daha fazla çözmelisin. Şahsen ben 100 soru çözmeme rağmen çok kötü bir puan aldım.

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
yoo bence matematiği kolay şuan elimde çözüyorum ne çok zor ne çok kolay.

Aga Fen Lisesi kazanacaksan benim arkadaşlarım 500 soru çözüyordu ben 100 çözüyordum hedefine göre değişir Fen Lisesi düşünüyorsan 100 sorudan biraz daha fazla çözmelisin. Şahsen ben 100 soru çözmeme rağmen çok kötü bir puan aldım.
her testten günde 100 soru çözsem yeter mi yoksa 125 soru yada daha fazlamı ve daha bütün konuları bitiremedik zaten daha yüzdelik dilimlerdeyiz.

Maestro.

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Can
yoo bence matematiği kolay şuan elimde çözüyorum ne çok zor ne çok kolay.

her testten günde 100 soru çözsem yeter mi yoksa 125 soru yada daha fazlamı ve daha bütün konuları bitiremedik zaten daha yüzdelik dilimlerdeyiz.
Derslerini dinle tekrarını yap sonra sorularını çöz senin yapacakların bu kadar. Sınır 50 olsun.

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
Derslerini dinle tekrarını yap sonra sorularını çöz senin yapacakların bu kadar. Sınır 50 olsun.
knk zaten canlı ders var ne kadar etkili tartışılır ama az çok bir şeyler öğreniyorum yazdıklarımın tekrarını yapıyorum sağ olsun bizim hoca 82 soru atıyor cuma gününe kadar çözün diyor 23 sayfa ödev atıyor hem deftere yazılacak hem de çözülecek diyor ama hoca çok iyi öğretiyor ve çok sağlam ödev veriyor.

Top Bottom