Arama sonuçları: *

1. 5

BİG vs Sangal Esports ilk harita galibi gururumuz Sangal !!

Valla hocam içinde Xantares olunca ben soğuk oluyorum o takıma. Sevmiyorum Can'ı. Karakter olarak. Ayrıca CS'yi bıraktım, espor maçlarını da eskisi gibi izlemiyorum artık. Okul her şeyi mahvetti, Fen Lisesi de olunca zaman kalmıyor köpek gibi çalışmam lazım hergün. Neyse sağlık olsun.
  2. 5

Rip geçeli çok oldu hocam, ama sanırım o espor tarafında aktif oynamıyor. Yayıncı o.
  3. 5

1 yıldır tuttuğum espor takımı, hayvan gibi taraftarlığını yaptığım espor takımı, yeni süper Türk Eternal Fire takımı kurulmasına rağmen hala desteklediğim espor takımı, oyuncularını öz abim gibi sevdiğim espor takımı SANGAL Esports, CS tarafında dağıldı, Maj3r, ngiN, paz Valorant'a geçti.
  4. 5

Ateist adayları gerçeği değil sebep arıyor!

Eline sağlık (y)
  5. 5

Yarın okula gidemeyeceğim

Sınıf kaç?
  6. 5

İkinci el kısmındaki alım-satım nasıl yapılıyor ?

Valla gereksiz mesajdan Sosyal'den 1 ay ban yedim. Benim de sinirim kalktı yine, "iyi ben yeni hesap açmaya gidiom bb" diye rapor ettim. 😁 Sonra benim bir tane troll hesap vardı yanda duran, onla Valorant ile CS'yi kıyaslayan bir konu açtım, Valorant'ı abarta abarta övdüm falan. 12 yaş çocuk RP...
  7. 5

Herhalde bana daha 1 sene Sosyal yolu görünmüyor. :( 1 sene asosyal takılacağız anlaşılan. :D
  8. 5

DA Sosyal. 😁
  9. 5

Sosyal? 🙁
  10. 5

Telefonda anasayfadan kaç cevap kaç hit aldiginat nasıl bakarım

Teşekkür ederim.
  11. 5

Hangi tarayıcı kullanıyorsun hocam?
  12. 5

Masaüstü sitesi kullanarak bakabilirsin.
  13. 5

Yeni Valorant Fragmoviem Nasıl Olmuş Sizce ?

Malum forumdan troll ve yan hesap yüzünden ban yedim. Arkadaşa eleştiri yaptım, sen yap da görelim ne demek? Bu arabayı sevmedim, daha iyisini yap da görelim demekten farkı yok.
  14. 5

LOL, eleştiri istemiş arkadaş, ben de yaptım. Ötede zırla. Arkadaş benim eleştirimi hesaba katarak daha iyi içerikler üretebilir. Boş yapmışsın.
  15. 5

Mesela bunun vuruşlar bir tik daha sağlam, hir kaç AWP vuruşu hariç güzel. Müzik de söz olmadığı için itici olmamış. yalnız şimdi yanlış anlama CS oyuncusuyum ben, Faceit 5 levelim de. AWP vuruşları çok normal değil mi? Valorant'da AWP kullanımı daha mı zor yoksa? Keleş one tap, USP one tap...
  16. 5

Oynayan arkadaş kim? Montaj güzel ama müzik kötü geldi bana. Yine de eline sağlık, biraz daha iyi bir parça seçebilirdin.
  17. 5

İtici geldi biraz bana. Bir de vuruşlar aman aman değil sanki.
  18. 5

LGS'nin son günü neler yapmalı

Yatılmalı, kafa dağıtılmalı, kesinlikle kafa yorulmamalı.
Top Bottom