Neler Yeni

Yeni Valorant Fragmoviem Nasıl Olmuş Sizce ?

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
Vuruşları ben oynamıyorum zaten,görüşün için teşekkür ederim.
Oynayan arkadaş kim?
Montaj güzel ama müzik kötü geldi bana. Yine de eline sağlık, biraz daha iyi bir parça seçebilirdin.

DaffyGraphic

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynayan arkadaş kim?
Montaj güzel ama müzik kötü geldi bana. Yine de eline sağlık, biraz daha iyi bir parça seçebilirdin.
Bir yerden almıştım.Müzik kalmadı artık müzik sıkıntısı çekiyorum çok edit yapıyorumda paylaşmıyorum.
buda var bunuda geçen yapmlıştım

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Bir yerden almıştım.Müzik kalmadı artık müzik sıkıntısı çekiyorum çok edit yapıyorumda paylaşmıyorum.
buda var bunuda geçen yapmlıştım
Mesela bunun vuruşlar bir tik daha sağlam, hir kaç AWP vuruşu hariç güzel. Müzik de söz olmadığı için itici olmamış. yalnız şimdi yanlış anlama CS oyuncusuyum ben, Faceit 5 levelim de. AWP vuruşları çok normal değil mi? Valorant'da AWP kullanımı daha mı zor yoksa? Keleş one tap, USP one tap güzel ama AWP vuruşlarının yarısı bana normal geldi. Onun dışında bu daha iyi. NCS öneririm müzik olarak.

DaffyGraphic

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela bunun vuruşlar bir tik daha sağlam, hir kaç AWP vuruşu hariç güzel. Müzik de söz olmadığı için itici olmamış. yalnız şimdi yanlış anlama CS oyuncusuyum ben, Faceit 5 levelim de. AWP vuruşları çok normal değil mi? Valorant'da AWP kullanımı daha mı zor yoksa? Keleş one tap, USP one tap güzel ama AWP vuruşlarının yarısı bana normal geldi. Onun dışında bu daha iyi. NCS öneririm müzik olarak.
NCS Çok kötü ya.Editlere böyle şarkılar daha iyi.SFX-de bu operator seslerine yalaşık olduğu için one tap pek oturmuyor.One tap vuruşlar varda koymuyorum.Operator daha iyi oluyor.

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Vuruşların güzel olması lazım ki edit de güzel olsun, efektler çok fazla ve baş ağrıtıcı, geçişler kötü, ekranda büsbüyük daffy yazıyor.

Birkaç kaliteli frag movielerin nasıl olduğuna bakıp ona göre yapmanı öneririm.
"Ben" mesela Ladiff'in frag movielerini çok beğeniyorum.

DaffyGraphic

80+ Silver
Vuruşların güzel olması lazım ki edit de güzel olsun, efektler çok fazla ve baş ağrıtıcı, geçişler kötü, ekranda büsbüyük daffy yazıyor.

Senin attığına Valorant Edit diyebiliriz.Ben yaptığım Fragmovie.O yazıyı koymiyimda adamlar gitsin tiktoka atsın arkadaşlar çok uğraşdım bir like atarmısınızmı yazsın ? Yani Gerçek fragmoviede böyle fektler olması gerek.Sen attığın sade Valorant Edit.Brightness efekti,yavaşlatma(twixtor) efekti başka bir şey eklenmemiş.2 Efektle yapılmış birşeyle benimkini karşılaştırman bilmiyorum yani.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Aynen mesela ladiff'in editleri hem yavaşlama efekti geldiğinde yumuşuyor, ancak senin videonun adeta fps'i düşüyor. Bir de vuruşlar estetik olmalı ve bir vuruş editini bir sefer kullanman lazım.

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
İtici ? sen yap bir edit bakiyim itici mi oluyo çekici mi 😂
LOL, eleştiri istemiş arkadaş, ben de yaptım. Ötede zırla. Arkadaş benim eleştirimi hesaba katarak daha iyi içerikler üretebilir. Boş yapmışsın.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
LOL, eleştiri istemiş arkadaş, ben de yaptım. Ötede zırla. Arkadaş benim eleştirimi hesaba katarak daha iyi içerikler üretebilir. Boş yapmışsın.
Acaba mâlum forumda neden 1 yıl ban yedin bu kaba ve saldırgan dil ile burda da yersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,253
Üyeler
164,637
Son üye
XaleriaN
Top Bottom