DaffyGraphic
80+ Silver
Watch Yak Yak Valorant Montage-1 | Streamable
Watch "Yak Yak Valorant Montage-1" on Streamable.
streamable.com
Vuruşları ben oynamıyorum zaten,görüşün için teşekkür ederim.İtici geldi biraz bana. Bir de vuruşlar aman aman değil sanki.
Oynayan arkadaş kim?Vuruşları ben oynamıyorum zaten,görüşün için teşekkür ederim.
Bir yerden almıştım.Müzik kalmadı artık müzik sıkıntısı çekiyorum çok edit yapıyorumda paylaşmıyorum.Oynayan arkadaş kim?
Montaj güzel ama müzik kötü geldi bana. Yine de eline sağlık, biraz daha iyi bir parça seçebilirdin.
Mesela bunun vuruşlar bir tik daha sağlam, hir kaç AWP vuruşu hariç güzel. Müzik de söz olmadığı için itici olmamış. yalnız şimdi yanlış anlama CS oyuncusuyum ben, Faceit 5 levelim de. AWP vuruşları çok normal değil mi? Valorant'da AWP kullanımı daha mı zor yoksa? Keleş one tap, USP one tap güzel ama AWP vuruşlarının yarısı bana normal geldi. Onun dışında bu daha iyi. NCS öneririm müzik olarak.Bir yerden almıştım.Müzik kalmadı artık müzik sıkıntısı çekiyorum çok edit yapıyorumda paylaşmıyorum.
buda var bunuda geçen yapmlıştım
NCS Çok kötü ya.Editlere böyle şarkılar daha iyi.SFX-de bu operator seslerine yalaşık olduğu için one tap pek oturmuyor.One tap vuruşlar varda koymuyorum.Operator daha iyi oluyor.Mesela bunun vuruşlar bir tik daha sağlam, hir kaç AWP vuruşu hariç güzel. Müzik de söz olmadığı için itici olmamış. yalnız şimdi yanlış anlama CS oyuncusuyum ben, Faceit 5 levelim de. AWP vuruşları çok normal değil mi? Valorant'da AWP kullanımı daha mı zor yoksa? Keleş one tap, USP one tap güzel ama AWP vuruşlarının yarısı bana normal geldi. Onun dışında bu daha iyi. NCS öneririm müzik olarak.
İtici ? sen yap bir edit bakiyim itici mi oluyo çekici miİtici geldi biraz bana. Bir de vuruşlar aman aman değil sanki.
Senin attığına Valorant Edit diyebiliriz.Ben yaptığım Fragmovie.O yazıyı koymiyimda adamlar gitsin tiktoka atsın arkadaşlar çok uğraşdım bir like atarmısınızmı yazsın ? Yani Gerçek fragmoviede böyle fektler olması gerek.Sen attığın sade Valorant Edit.Brightness efekti,yavaşlatma(twixtor) efekti başka bir şey eklenmemiş.2 Efektle yapılmış birşeyle benimkini karşılaştırman bilmiyorum yani.Vuruşların güzel olması lazım ki edit de güzel olsun, efektler çok fazla ve baş ağrıtıcı, geçişler kötü, ekranda büsbüyük daffy yazıyor.
Birkaç kaliteli frag movielerin nasıl olduğuna bakıp ona göre yapmanı öneririm.
"Ben" mesela Ladiff'in frag movielerini çok beğeniyorum.
Aynen mesela ladiff'in editleri hem yavaşlama efekti geldiğinde yumuşuyor, ancak senin videonun adeta fps'i düşüyor. Bir de vuruşlar estetik olmalı ve bir vuruş editini bir sefer kullanman lazım.Vuruşların güzel olması lazım ki edit de güzel olsun, efektler çok fazla ve baş ağrıtıcı, geçişler kötü, ekranda büsbüyük daffy yazıyor.
Birkaç kaliteli frag movielerin nasıl olduğuna bakıp ona göre yapmanı öneririm.
"Ben" mesela Ladiff'in frag movielerini çok beğeniyorum.
LOL, eleştiri istemiş arkadaş, ben de yaptım. Ötede zırla. Arkadaş benim eleştirimi hesaba katarak daha iyi içerikler üretebilir. Boş yapmışsın.İtici ? sen yap bir edit bakiyim itici mi oluyo çekici mi
Acaba mâlum forumda neden 1 yıl ban yedin bu kaba ve saldırgan dil ile burda da yersin.LOL, eleştiri istemiş arkadaş, ben de yaptım. Ötede zırla. Arkadaş benim eleştirimi hesaba katarak daha iyi içerikler üretebilir. Boş yapmışsın.