Arama sonuçları: *

1. AK47

Ev için eşya önerileri

Herkese selamlar, Öncelilkle Nisan ayında bir konu açmıştım evlilik teklifi ile alakalı: https://forum.donanimarsivi.com/konu/evlilik-teklifi-hakkinda-oenerileriniz.715392/ Gelişmeler sonucu geçen ay nişanlandım. Nişanlımın okulu devam ediyor bu sene son senesi. Düğünü 2025 yazında...
  2. AK47

bu kardeşin piskiyatrise mi gitmesi gerekir yoksa saglam bi dayakmi lazim

2005 te güzel bir dayak yediydim ilk&ortaokulu full takdir ve üstünbaşarı belgeleriyle bitirdim. Kontrollü dayak eskiden işe yarardı, eskiden çocuklar şimdiki gibi el bebek gül bebek büyümüyordu çünkü. Biz çocukluğumuzda sokakta birbirimizi döver yarın da hep beraber top oynardık. Şimdi dışarda...
  3. AK47

İstanbula geleceğim Nasıl toplu taşıma kullanabilirim?

Telefona istanbul kart uygulamasını yüklemek daha mantıklı ben de kartımı kaybettiğimde ordan kullanmaya başladım halbuki kartı fazlalık taşıyormuşum telefondan qr kullanmak daha kolay. Karta para yüklemesi de daha kolay otomatlarda sıra bekleyip uğraşmıyorum uygulamadan atılıyor direkt.
  4. AK47

Pod Mod cihazım için hangi likit derecesini kullanmalıyım?

Salt likit için normal pod alman lazım diye biliyorum. Diğer makineleri salt likit çabuk bozuyor. Lost vape ursa baby kullanıyorum ben salt likitle gayet güzel.
  5. AK47

kutay yanık hocamız hakkında düşünceleriniz

Eğlence merkezi yan tarafta yanlış gelmişsin
  6. AK47

kutay yanık hocamız hakkında düşünceleriniz

Konuyu beğenmediysen raporlarsın ne diye polemik yaratıyorsun, senin canın sıkılıyor heralde? @Masked Sniper
  7. AK47

Aklından Geçeni Söyle

Ne olacak sonumuz?
  8. AK47

Üniversite mezunlarının iş hayatları

İlk yapman gereken bulunduğun durumun mental etkisinden çıkmak. Ben değeri bilinmeyen bir bölümü okudum(TR için). Staj yaptığım yerden iş teklifi geldi değerlendirdim. İlk 1 ay sıkıntı yoktu ama-.. Sonrasında çalışrken kafamdaki bütün düşünceler şu "Bir günde 24 saat var. 8 saat çalışıyorum. Bir...
  9. AK47

Nasıl para kazanırım ?

Büyük düşünüyorsan e-ticaret yapabilirsin. Toptan al-sat gibi.
  10. AK47

Mesleğiniz ne, Ne mezunusunuz ?

Uludağ üniversitesi mekatronik mezunuyum. Ne yazık ki ülkemizde mekatronik bölümünün tam olarak ne yaptığı anlaşılmadığı için iş bulmak zor oluyordu. Staj yaptığım yerde 1 seneye yakın çalışıp birikim yaptım, birikim yaparken bir yandan bölümümün barındırdığı yazılım alanını biraz daha aşarak...
  11. AK47

Ne yapmalıyım?Yardım edin.

Üniversite anılarım geldi aklıma :D . 2 yıl Emek'te kaldım. Ne kavgalar ettik.
  12. AK47

Yüksek çözünürlükte dünya haritası resmi

Evet evet 2 tane de ben bulmuştum 5 tane oldu şu an teşekkür ederim tekrar.
  13. AK47

Çok iyi teşekkür ederim. Nereden buldun acaba?
  14. AK47

Buradaki gibi rustik görünümlü dünya haritası resmi bulmak istiyorum fakat çoğu yerde çözünürlükler düşük. Bana bu tarzda dünya haritası resimlerinin yüksek çözünürlüklü olanları lazım kendim tablo yapacağım. Nereden bulabilirim?
  15. AK47

Arkadaşım kopya çekerken yakalandı

Çekmeyin kardeş
  16. AK47

Söyleyenin sesiyle okuyacağamız bir şey yazın

Osman Gültekin sen misin?
  17. AK47

Evlilik teklifi hakkında önerileriniz?

Teşekkürler herkese 😊
  18. AK47

Tekrardan teşekkür ederim herkese
  19. AK47

Edit: “She said yes!” fikirlerini ve iyi dileklerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Herkesin bu mutluluğu yaşaması dileğiyle..
  20. AK47

Herkese tekrar çok teşekkür ederim, boğaz manzaralı bir koruda kendi halimizde sakin bir yerde yapmayı planladım.
Top Bottom