tm oğlun olunca döversingürgen sopadan dayak
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır yeterince şımarmış
tm oğlun olunca döversingürgen sopadan dayak
hayır yeterince şımarmış
döverim varmı bir sıkıntı ?tm oğlun olunca döversin
devamkedöverim varmı bir sıkıntı ?
Bir anıracak iki anıracak çözüm basit zırlarsa zırlasın yapmayın 2 3 gün dayanırsınız sonra paşa paşa yapacak belli ki alışmışmerhabalar odevlerini aglaya zirlaya bana ve aile uyelerine yaptiriyor 1 hafta bekletiyor odevlerini 15 sayfa birikiyor son gune yaptittiriyor
okuldan gelince direk bilgisayara geçer akşam 10-11 e kadar aileden birinin pc de işi olunca yapayim vereyim deyince kiyameti koparir
pc ye ben geçince kucuk kardeşi anirtirir
bu kardeşe ne gerekir piskiyatris mi saglam bi dayakmi
10 yaşinda 4 e gidiyor
gidip de çocuğa kötü davranmayın travma yaşamasın
bir tane bilgisayar alacaksınız ve saat koyulacak
Sağlam bir travma yaratmadan olmuyor hocam.İlkokulda yapmazdım odevlerimi annem bir gün illallah edip kitabımı televizyona fırlatıp(kırıldı)Bir de beyinciğime sağlam bir otutturtmuştu.Ben onun etkisiyle lise sınavına kadar çalıştım güzelde bir liseye girdim.
hocalar evde bilgisayar var orta seviye 2 telefon 1mini pc var saat sınırlamasi koyuyuroz 5 10 dk falan deyip geçiştiriyor travma yaratmak mumkun degil bu cocuga dovsende unutuyorNe dayak ne psikiyatri. Çocuğa geniş olanaklar tanımışsın tabii takmaz dersi. Başta kısıtlama koyun takmıyorsa işte o zaman ayvayı yedi.
dövsen de unutuyor güldümhocalar evde bilgisayar var orta seviye 2 telefon 1mini pc var saat sınırlamasi koyuyuroz 5 10 dk falan deyip geçiştiriyor travma yaratmak mumkun degil bu cocuga dovsende unutuyor
@Aquamen ? telefon bilgisayarin olmasi gulunecek bi durumu
5 10 dakika deyip geçiştiyorsa kısıtlama yoktur. en basitinden örnek vericem bak windowsta 7de açılan çocuk hesabının günlük açılıcağı saat aralığı ve açık kalıcağı süreyi ayarlama özelliği vardı. androitte ebeveyn denetimi sayesinde her uygulamaya ayrı ayrı veya toplam kullanım süresi koyabiliyorsun. bu ayarlar yönetici yetkisi olmadan değişmiyor. yani sizden vakit dilenmesi süresini değiştirmez. tabi ayarları yapıp bırakmak tam bir çözüm sunmaz denetlemek gerekiyor ayrıyettende.hocalar evde bilgisayar var orta seviye 2 telefon 1mini pc var saat sınırlamasi koyuyuroz 5 10 dk falan deyip geçiştiriyor travma yaratmak mumkun degil bu cocuga dovsende unutuyor
@Aquamen ? telefon bilgisayarin olmasi gulunecek bi durumu
günümüzün sorunu o zaten hocam. çocuk aman ağlamasın sussun, aman beni rahatsız etmesin diye ellerine telefon tablet verip başlarından savıyorlar.2005 te güzel bir dayak yediydim ilk&ortaokulu full takdir ve üstünbaşarı belgeleriyle bitirdim. Kontrollü dayak eskiden işe yarardı, eskiden çocuklar şimdiki gibi el bebek gül bebek büyümüyordu çünkü. Biz çocukluğumuzda sokakta birbirimizi döver yarın da hep beraber top oynardık. Şimdi dışarda oyun oynayan çocuk bile göremiyorum. Dayak şu an çözüm değil, yerine getirmediği her bir sorumluluğu için her bir imkanını kısıtlarsanız bir süre sonra düzene girmeye başlar diye düşünüyorum. Biraz da büyüme şekliyle alakalı bu tip sorunlar, ağlamasına hiç izin verilmemiş sanırım. Çok taviz vermeyin çocuk bu ağlar ertesi gün unutur.
windows 10 da bu mumkunmudur5 10 dakika deyip geçiştiyorsa kısıtlama yoktur. en basitinden örnek vericem bak windowsta 7de açılan çocuk hesabının günlük açılıcağı saat aralığı ve açık kalıcağı süreyi ayarlama özelliği vardı. androitte ebeveyn denetimi sayesinde her uygulamaya ayrı ayrı veya toplam kullanım süresi koyabiliyorsun. bu ayarlar yönetici yetkisi olmadan değişmiyor. yani sizden vakit dilenmesi süresini değiştirmez. tabi ayarları yapıp bırakmak tam bir çözüm sunmaz denetlemek gerekiyor ayrıyettende.
günümüzün sorunu o zaten hocam. çocuk aman ağlamasın sussun, aman beni rahatsız etmesin diye ellerine telefon tablet verip başlarından savıyorlar.