Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

B1 ingilizce öğrenmek için nasıl bir yol izlemeliyim

Üniversitelerin kursları oluyor. Öğrencisi olmadığın üniversitelerde bile gidebiliyorsun. Ben geçen dönem gitmiştim 4.000₺ ücreti vardı 80 saat bir ders veriyorlar. Haftasonu gitmiştim sadece mesela. Çok yararı dokundu bana. Birebir konuşarak ilerlemek çok faydalı oluyor ancak bu tarz uygulamalı...
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

⚠️ ‼️ WALMART TÜRKİYEYE GELİYOR ‼️ 🚨

Türkiye'ye kargoları da yok namussuzların. Bir de olsa dicem de gümrük vergileriyle 100 dolarlık ürün kim bilir bize maliyeti kaç dolara gelicek :D
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

⚠️ ‼️ WALMART TÜRKİYEYE GELİYOR ‼️ 🚨

Geçen gün sadece walmart'da satıldığına üzülüp alamadığım bir teyp vardı. Bu haberi görünce mutlu oldum istemsiz :D https://www.walmart.com/ip/Power-Acoustik-CP-71W-Single-DIN-6-5-Color-Touchscreen-Car-Stereo-with-Bluetooth-Connected-Apple-CarPlay-Android-Auto-New/5055269224
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Askerlik Tecili Uzatabilir miyim?

Benim arkadaşım da okulu pasife düşünce askere alımı olmasın diye okula bir daha para yatırmıştı ve askerliği uzamıştı diye hatırlıyorum
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Üniversite Eskişehirdemi yoksa Ankaradamı okunur?

Gidip gezip görmüş birisi olarak söylüyorum, bence net şekilde Ankara'da okunur. Gençlik yıllarını yaşlandırmayacak ferah bir şehir
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Üniversite tanıtım mesajları

Lise'ndeki bilgileri para için üniversitelere satanlara çözüm bulunursa eğer olabilir, haricinde malesef kayıt süreleri bitene kadar mesajları almaya devam edersin. Bir çare ileti yönetim sisteminde SMS ve Arama'larını kontrol edebilirsin. Düzenleyip kimin sana ulaşacağını oradan kontrol...
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Kaan savaş uçağımız Türkiyeye servet kazandıracak

Şuana kadar tasarlayabildiğimiz özgün motorlarımız sınıflarında üst sıralara oynuyorlar hatta bazıları zirvedeler. Bunları gördükçe tasarlanacak bu motor için heyecanlanmamak elde değil. İnşallah güzel bir sonuç alırız bu gelişmelerden.
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yarıştığı ihaledeki F22'nin prototipini herkesin görmesi lazım diye düşünüyorum. Şu uçak gelişe gelişe nasıl şu hali aldı akıl sır ermiyor. Dikey stabilizesi f16 kanadı kadar 1721730157 Medya tabii ki Kaan'ı pohpohlayacak çünkü ödenekler iyi geliyor. Konu hakkında en ufak detayı bilmeyen...
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Soğuk savaşın bitmesinin en kötü sonuçlarından birisidir bu YF-23. Sırf bir tehdit unsuru ortada kalmadığı için ihaleyi kaybetti. Pohpohlayanlardan değilim ben ama gereksiz karşı çıkanlara da karşıyım. Sonuçta şu zamana kadar silah istasyonu gövde içinde olan bir uçağımız bile olmamış. Biz her...
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Korkma korkma, ben benimle tartışan insanları severim, en azından inandıkları uğruna araştırma yapabilecek iq'ya sahipler. Araştırma ruhlu insanları severim. F22'deki kullanılan F119 motorları sadece bu uçak için tasarlanmış özel bir motordur. Gerek yüksek gizliliğe sahip olabilmesi için egzoz...
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Öncelikle 5. nesil uçak olarak sadece f22 ve f35'i tanımlaman biraz eksik kalmış dostum, Çinliler de çok hızlı biçimde ilerliyorlar. Aynı zamanda Kore'lilerin de KF-X projesi yine bizim projemizle neredeyse eş zamanlı yürüyor. 2030'lu yıllarda 5. nesil bir uçağımızın olmasının dezavantaj...
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

200 TL attılar suçmu

Paranın ne gibi yollardan elde edildiğini bilmiyorsun. Herhangi bir suç olayından elde edilen bir para eğer senin banka hesabında gözükürse sıkıntı yaratabilir. Orada iptal etme seçeneği var gelen parayı, geri yolla. Banka hesabına çeşitli yollarla kirli paraları aklamak amacıyla kurulan sürüyle...
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz

Aynen kardeşim şehit olanlar sadece asker ve polislerden oluşuyordu. Araştırmaya zahmet bile vermediğin o beynini yormaya çalışma.
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz

O gün bir yakınını kaybetsen yine tiyatro diyebilecek kadar gamsız olabilir miydin acaba
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hayatımda alacağım önemli bir karar hakkında danışmak istiyorum

Eğer şirket içinde değilse esnektir, serbest muhasebeci veya mali müşavirin yanında olursan esnek olur. Bence okul işini zorlama direkt açığa geç
Top Bottom