TyShame
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 762
- İsim
- Halil
- İlgilendiği Kategoriler
- Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
- @karachayproductions
Ben günümüz siyasetinden pek hoşlanmayan biriyim hocam büyüklerin de bu projeyle sadece siyasi rant için ilgilendiklerini düşünüyorum ki bu benim zoruma gidiyor aslında zoruma giden bu projede tek konu bu. Yerli motor eğer bahsettiğimiz gibi F22 benzeri bir hal alabilirse ve yakıt performansı F119 gibi olursa bence büyük iş başarmış oluruz. Benim o kalitede çıkacağından pek ümidim yok %10 yakınında olsa bence Türkiye için büyük başarı diye bakarım ben olaya. Ama eğer birgün olurda o seviyeye çıkarsak gerçekten harika bir uçak izleyeceğiz işte o zaman biz satmak istemeyeceğiz bu uçağı.Yarıştığı ihaledeki F22'nin prototipini herkesin görmesi lazım diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Şu uçak gelişe gelişe nasıl şu hali aldı akıl sır ermiyor.
Alıntıyı görüntüle
Dikey stabilizesi f16 kanadı kadar
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Medya tabii ki Kaan'ı pohpohlayacak çünkü ödenekler iyi geliyor. Konu hakkında en ufak detayı bilmeyen büyüklere anlamlandıramadıkları kelimelerle tüm gece bültenlerinde ve tartışma programlarında tartışılacak konu aranıyor çünkü.
Uçağın 2-3 senelik şu test sürecinde yerli motor haricindeki tüm testlerin başarıya ulaşması demek, yerli motor entegrasyonundan sonraki test faaliyetlerinin hızlanması anlamına da geliyor. Uçtukça gelişecek ve hürleşecek diyelim
F22 için bir video yaptım izlemeni yorumlamanı rica edicem Amatör videolarımdan biri ama benim hoşuma gidiyor gelişim sürecini de konu içinde almak istedim.