Neler Yeni

Kaan savaş uçağımız Türkiyeye servet kazandıracak

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yarıştığı ihaledeki F22'nin prototipini herkesin görmesi lazım diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle

Şu uçak gelişe gelişe nasıl şu hali aldı akıl sır ermiyor.

Alıntıyı görüntüle
Dikey stabilizesi f16 kanadı kadar

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Medya tabii ki Kaan'ı pohpohlayacak çünkü ödenekler iyi geliyor. Konu hakkında en ufak detayı bilmeyen büyüklere anlamlandıramadıkları kelimelerle tüm gece bültenlerinde ve tartışma programlarında tartışılacak konu aranıyor çünkü.

Uçağın 2-3 senelik şu test sürecinde yerli motor haricindeki tüm testlerin başarıya ulaşması demek, yerli motor entegrasyonundan sonraki test faaliyetlerinin hızlanması anlamına da geliyor. Uçtukça gelişecek ve hürleşecek diyelim :)
Ben günümüz siyasetinden pek hoşlanmayan biriyim hocam büyüklerin de bu projeyle sadece siyasi rant için ilgilendiklerini düşünüyorum ki bu benim zoruma gidiyor aslında zoruma giden bu projede tek konu bu. Yerli motor eğer bahsettiğimiz gibi F22 benzeri bir hal alabilirse ve yakıt performansı F119 gibi olursa bence büyük iş başarmış oluruz. Benim o kalitede çıkacağından pek ümidim yok %10 yakınında olsa bence Türkiye için büyük başarı diye bakarım ben olaya. Ama eğer birgün olurda o seviyeye çıkarsak gerçekten harika bir uçak izleyeceğiz işte o zaman biz satmak istemeyeceğiz bu uçağı.

F22 için bir video yaptım izlemeni yorumlamanı rica edicem :D Amatör videolarımdan biri ama benim hoşuma gidiyor gelişim sürecini de konu içinde almak istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Ben günümüz siyasetinden pek hoşlanmayan biriyim hocam büyüklerin de bu projeyle sadece siyasi rant için ilgilendiklerini düşünüyorum ki bu benim zoruma gidiyor aslında zoruma giden bu projede tek konu bu. Yerli motor eğer bahsettiğimiz gibi F22 benzeri bir hal alabilirse ve yakıt performansı F119 gibi olursa bence büyük iş başarmış oluruz. Benim o kalitede çıkacağından pek ümidim yok %10 yakınında olsa bence Türkiye için büyük başarı diye bakarım ben olaya. Ama eğer birgün olurda o seviyeye çıkarsak gerçekten harika bir uçak izleyeceğiz işte o zaman biz satmak istemeyeceğiz bu uçağı.

F22 için bir video yaptım izlemeni yorumlamanı rica edicem :D Amatör videolarımdan biri ama benim hoşuma gidiyor gelişim sürecini de konu içinde almak istedim.

Şuana kadar tasarlayabildiğimiz özgün motorlarımız sınıflarında üst sıralara oynuyorlar hatta bazıları zirvedeler. Bunları gördükçe tasarlanacak bu motor için heyecanlanmamak elde değil. İnşallah güzel bir sonuç alırız bu gelişmelerden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,102
Üyeler
166,152
Son üye
GhostWarior
Top Bottom