Neler Yeni

Kaspersky Antivirüs Hala Kullanılır mı ?🤔

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
kullanılabilir elbette yani gizli bi istihbarat ajanı falan değilsen eğer :D ama şahsi görüşüm microsoft defender fazlasıyla her işe yarıyor. Eğer virüs bulaştıracak hamleler yaparsan zaten hiçbir antivirüs onu durdurmuyor çünkü virüsü yüklemek için onu devre dışı bırakman gerekiyor falan yani defender adamdır

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Reaper
kullanılabilir elbette yani gizli bi istihbarat ajanı falan değilsen eğer :D ama şahsi görüşüm microsoft defender fazlasıyla her işe yarıyor. Eğer virüs bulaştıracak hamleler yaparsan zaten hiçbir antivirüs onu durdurmuyor çünkü virüsü yüklemek için onu devre dışı bırakman gerekiyor falan yani defender adamdır
Doğruda benim windows 11 korsan hocam o yüzden kurmam gerekir. ayrıca kaspersky windows defenderdan bile daha az kaynak kullanıyor ona rağmen windows defenderdan çok daha güçlü daha zor bypass edilyior.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben kullanıyorum 1senelık var ürcetsiz de kullanabilirsin 30 gün deneme süresi var vpn için de kullanılır dıscord falan bağlanıyor

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Doğruda benim windows 11 korsan hocam o yüzden kurmam gerekir. ayrıca kaspersky windows defenderdan bile daha az kaynak kullanıyor ona rağmen windows defenderdan çok daha güçlü daha zor bypass edilyior.
valla ben de hiç öyle olmadı kaspersky yükleyince 20fps birden düşen oyun oldu. Ücretsiz versiyonunun yeterince iyi çalıştığını düşünmüyorum.

Owlore

80+
Ben de kullanıyorum da (vpn için almıştım malum dc olaylarından sonra) gereksiz gibi ya, paso torrent falanla işiniz yoksa değmez

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Kullanıyorum, vpn için açıkcası daha çok pc de de duruyor zaten kastığı bir şey yok hiçbirşey olmamasından iyidir gibi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak bazen internette dolaşırken bazı siteler reklam sekmesi açıyor onları engelliyor falan işime geliyor yada birçok siteye girerken uyarı veriyor. Oto yedek parça işi yaptığım için yabancı kaynaklarada girip çıkıyorum benim işimi görüyor açıkcası

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Fakiroğlu
norton kullanıyorum hocam yıllık şeklinde öneririrm.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Berk
ya sanki kullandığın telefonlar dinlenmiyor yapmayın yahu her şeye bu kadar titizlikle mi yaklaşıyorsunuz az gerçekçi olalım o halde.. kaspersky devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,003
Üyeler
164,229
Son üye
yavuzbabaa
Top Bottom