Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Nickinizin Anlamı Ne?

Afni cok ölümcül:kappa:
  2. AfniSoDeadly

Cin Musallatı - Cinler ve Taktikleri

Evet kanka gecen valo da cinci bi hoca gelmis musallat olan kisilere bisey sokup cikarip rahatsiz ediyormus cini sonra cin çıkıyormuş :kedi:
  3. AfniSoDeadly

Bisiklet kadrosunu alüminyum kaynak

2017 de bianchi afx7127 olarak almistim bisikleti kronik kaynak sorunundan çoğu kisinin kadrosu kirildi ve ayni kadro farkli bir tasarim ile servis tarafindan değişti uzun bir sure kullandiktan sonra bogaz kismindan kirildi ve servis kabul etmedi ustune 2 bisiklet daha degistirdim ancak bu...
  4. AfniSoDeadly

Otobüs duraklarında ki reklam panosu nasıl acilir

Yok hocam degilim
  5. AfniSoDeadly

fade posteri gibi
  6. AfniSoDeadly

Gidip baktım sonra vazgectim gidip reklamcı da bastiricam ya da belediyeye gidip kaldiracaklari zaman verebilirler mi diye soracağım
  7. AfniSoDeadly

Yakınımda ki bir durakta fade afişi var almak için uğraştım baya ama açılmıyor nasıl açılacağını bilen var mi
  8. AfniSoDeadly

Pencere hurdalarini vermeli mi

Yüklü dedigim 5 6k civarı
  9. AfniSoDeadly

Pencere hurdalarini vermeli mi

Nenemin pencereleri degisiyor cikan pencereler aliminyum ve 6 buyuk pencere 3 kapi var konustuklarindan anladigim kadariyla bunları götürmeyi dusunuyorlar hurdaciya yuklu miktarda satarlar diye düşünüyorum ne yapmali?
  10. AfniSoDeadly

izmir de vans tamiri yapan yerler

şeffaf tutkal ile denedim ama tutkal tam şeffaflaşmadı elimde başka modeli de var ama 800tl olmuş ayakkabı çöpe atılacak bir şey değil
  11. AfniSoDeadly

izmir de vans tamiri yapan yerler

vans wm ward ayakkabımın yanında düz 1 1,5 cm civarında yırtık var bunu tamir edebilecek yerler var mı izmir de
  12. AfniSoDeadly

Sınıftakiler benden korkuyormuş

Sen hiç meslek lisesine gitmedin sanirim
  13. AfniSoDeadly

Seviyorum, Hoşlanıyorum açılmak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Fazla uzatma kanka olmayin sonra
  14. AfniSoDeadly

Tanrı neden son kitabı ve dini evrensel yaptı?

Sence özgürlüğü kisitliyor derken fiziksel olarak mi kastediyorum, tekrarlamak gerekirse özgürlük evrenseldir evinde siddet gören bir kadin kocam değil mi döver de sever de diyorsa bu onun özgür olduğu anlamina gelmez anladin?
  15. AfniSoDeadly

İslamin özgürlüğe ters olduğunu söyledim saygisizlik yapma diye agladin hemen?
  16. AfniSoDeadly

Aglama ilk once, özgürlük evrenseldir kuranda resmen kadinlar kisitlanmis ve erkekler üstte tutulmuştur 1634537457 Fark eder mi :D?
  17. AfniSoDeadly

Kadınlarla ilgili ayet ve hadislerden bir kısmı: Allah’ın insanlardan bir kısmını diğerlerine üstün kılmasına bağlı olarak ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdırlar. Allah’ın korumasına uygun olarak...
  18. AfniSoDeadly

Değildir, özgürlüğün önünde olan kitap mi bu zaman için anlamlı?
  19. AfniSoDeadly

Ne Kadar Atatürkçüsün Testi

Kopkeli para
  20. AfniSoDeadly

Ne Kadar Atatürkçüsün Testi

Ben olsam basmistim shibaya
Top Bottom