Arama sonuçları: *

1. Ahmet3718

hangi alanı seçmemi önerirsiniz

yeni açılan 2 yıllık bölümler vardı diye biliyorum ama bu sene ve seneye önü kapanır mı geleceği var mı bilmiyorum. peki senin bahsettiğin önü kapanmayacak veya az seçilen yani çok bilinmeyen elemana ihtiyaç duyulan alan vs. var mıdır? eğer internet ortamında bu konularda iş bulamazsam el...
  2. Ahmet3718

yani ya şansım tutar da iyi bir şirkete girerim yada bu iş yaş diyorsunuz. peki ne yapmam gerekir sizce?
  3. Ahmet3718

şu anda sosyal bilimler lisesindeyim 12. sınıfım ve eşit ağırlıktan tercih yapacam. tasarım ve oyun gibi alanlarda işte bahsettiğin konuda endişelerim var, geleceği olan ve en mantıklı seçim bence siber güvenlik gibi duruyor çünkü teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin siber güvenliğe her zaman...
  4. Ahmet3718

Merhaba. Sizden bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İleride ne ile uğraşacağım ve hangi işle uğraşacağımı seçmek istiyorum da kendi ilgimin olduğu ve sevdiğim alanlar şunlar: Siber güvenlik, yazılım, 3 boyutlu tasarım yapma ve oyun geliştirme. Her birinin kendine göre bir işi bir yeri bir...
  5. Ahmet3718

PC mi PS5 mi tatil mi?

Arkadaş olmasa da onlinede o saatte oyunda olan birileri bulabilirsin mesela cs2 de falan, ets de bulursun heralde gta online genelde yabancılar oluyor valorant bilemem. Hikayeli oyunlar solo için pcde daha güzel olur online hikayeli oyunlar da sarıyor bi arkadaşla oynarsın sarar. Genel olarak...
Top Bottom