Ahmet3718
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 56
- İsim
- Ahmet Zeki KÖLE
Merhaba. Sizden bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İleride ne ile uğraşacağım ve hangi işle uğraşacağımı seçmek istiyorum da kendi ilgimin olduğu ve sevdiğim alanlar şunlar: Siber güvenlik, yazılım, 3 boyutlu tasarım yapma ve oyun geliştirme. Her birinin kendine göre bir işi bir yeri bir alanı var. Mesela 3 boyutlu tasarım yapmaya ilk Fusion 360 ile başladım, onu da Deneyap eğitiminde deneme üyeliği ile öğreniyordum güzel tasarımlar çıkarıyorum da ancak üyelik bitti ve fiyatlar da muhteşem olduğu için biraz yarım kaldı gibi. Oyun geliştirmeyi de ayrı bir hevestir mesela Unreal Engine projelerini görüyorum yapılan oyunları görüyorum çok iyi ya bu diyorum kendi oyunumu şaheserimi yapmak isterim onun eğitimini de alırım öğrenirim uğraşırım vs. ama hepsinin kendine göre avantaj ve dezavantajları var yani tam sabit bir karar da veremiyorum. Mesela yazılımda bir sürü alan var meslek var siber güvenlikte de öyle... Sizin fikirleriniz neler, ne seçmeliyim/seçmemeliyim ve sebebi ne, isterseniz kendi hikayeniz veya yaşadıklarınızı da anlatabilirsiniz içinizi dökebilirsiniz hepsini okurum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.