AMD STOK FAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Ben bir an gm5 plus sandım. Yanlış anladım kusura bakmayın.GM5 Plus değil, dikkat edin. O GM5 Plus'tır.
Ben bir an gm5 plus sandım. Yanlış anladım kusura bakmayın.GM5 Plus değil, dikkat edin. O GM5 Plus'tır.
Sorun değil, aksine yorum yapıp hatamı düzeltmeye çalıştığınız için ben teşekkür ederimBen bir an gm5 plus sandım. Yanlış anladım kusura bakmayın.
10 kez okudum aynısı yazıyor mesajta nasıl farklı olabilirTabii ki değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
General Mobile GM 5 Tek Hat Cep Telefonu
General Mobile GM 5 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
General Mobile GM 5 Plus Tek Hat Cep Telefonu
General Mobile GM 5 Plus detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Boşver, uyu sen, uyu...10 kez okudum aynısı yazıyor mesajta nasıl farklı olabilir
anladım10 kez okudum aynısı yazıyor mesajta nasıl farklı olabilir
1-2 aya alacağız gibi görünüyorkanka yeni bir telefon alma vaktin gelmiş![]()
bırakma benı yalnız1-2 aya alacağız gibi görünüyor.
Ben sensiz ne yaparım...bırakma benı yalnız![]()
telefon almıyıverBen sensiz ne yaparım...
Nedeni ahize(emin değilim) bölümündeki mikrofonun bozuk olmasıBu telefonu ucuz diye almıştım, keşke almasaydım. Telefonun son durumunu size aktarayım.
1) Mikrofon
Mikrofon yarı bozuk. Telefonu hoparlör moduna alınca mikrofon çalışıyor ama hoparlör moduna almayıp normal bir telefon gibi kulağına koyup konuşmaya çalıştığında maalesef karşıya ses gitmiyor.
Olabilir, bilmiyorum. Zaten mikrofon sorunu çözülse bile bu telefon çöp oldu artık. 1-2 aya yeni telefona geçme imkanım var.Nedeni ahize(emin değilim) bölümündeki mikrofonun bozuk olması