Neler Yeni

Galaxy S25 Almak isteyenler buraya

Lumionist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eray Helvacı
Youtube’da Fethiye’yi tanıttığım kanalım için önceliği kamera olan bir telefon düşünüyordum. Uzun araştırmalar sonucunda S25’e karar verdim. S24 plus alacakken, 4K 60 fps’de kamera arası geçişin olmaması sebebiyle elemiştim. Dün itibariyle sipariş elime ulaştı. Telefon gerçekten çok kibar ve kendi renkleri çok güzel. Ben hem fiyat hem görsellik açısından lacivert lansman modelini aldım. A34’den geçiş yaptım ve aktarımı gerçekleştirdim. Öncelikle telefonun hızı ve gücü kusursuz. Örnek verecek olursam, COD mobile’da grafik ve fps ayarının max’da olduğunu söyleyeyim. Cihazda asla bir kasılma veya tekleme olmadı. Isınma konusu da rahatsız edecek düzeyde değil. Hatta çok az diyebilirim. Kamerasını henüz gündüz denemedim, gece çekimi yaptığımda ise sonuçların gerçekten çok güzel olduğunu gördüm. 50 mp değil, 12 mp de çektiğim fotoğraflarda canlılık, renkler ve detaylar da yüksek. Gece modunda bu kadar hızlı bir telefona rastlamadım. Normal fotoğraf çeker gibi bekletmeden gece modunda çekim yaptı. Ön kamerası da gayet iyi, beni tatmin ettim. Fotoğrafı aşağıya bırakacağım. Batarya konusunda dün akşam 7 gibi şarjdan çektim ve bu kadar saat aktarmaya, uygulama yüklemeye vs şuan %50 civarında. Tabi bunu yine zaman gösterecek. Bu telefonun dezavantjı yok mu derseniz şu olabilir, bu telefonu asla kılıfsız kullanmayın. Telefon gerçekten çok ince, elinizden her an kayıp düşebilir. 200 300tl’lik kılıflar vs alabilirsiniz. Daha büyük ekran için S25+ alabilirsiniz. Veya spigen’de de güzel seçenekler var. Sormak istediklerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Şuan telefon çok yeni olduğundan yazabileceklerim bunlar.

Ekler

• IMG_4503.jpeg
    IMG_4503.jpeg
    1.5 MB · Hit: 36

BabaVoss7

80+ Silver
Hayırlı olsun direlt aktarım yapmanızı pek tavsiye etmem farklı cihazlar olduğundan pil ömrü olarak vs sıfırdan krndimiz kurmanız daha doğru diyorlar. Bende yaşadım bi kaç kere faydasını gördüm. Direkt aktarım yaptıysanız haberiniz olsun

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,400
İsim
Sinan Aba
Hayırlı olsun direlt aktarım yapmanızı pek tavsiye etmem farklı cihazlar olduğundan pil ömrü olarak vs sıfırdan krndimiz kurmanız daha doğru diyorlar. Bende yaşadım bi kaç kere faydasını gördüm. Direkt aktarım yaptıysanız haberiniz olsun
Öyle bir şey olmaz

MoonWalk

80+ Bronze
-3DMark — The Gamer's Benchmark- uygulamasını indirip 'Wild Life Extreme Stress Test' yapabilir misiniz?

BabaVoss7

80+ Silver
Öyle bir şey olmaz
Doğrudur forumlarda ve direkt s23-24 telegram gruplarında 2 yıldır ben dahil sayısız kez gördüm ve denedimde. Bende değişiklik oldu🤷🏻‍♂️ Sadece söylemek istediö

Top Bottom