Arama sonuçları: *

1. A

Komşunun Horozu Nereye Şikayet Edilir?

Konuşarak veya polisle halledemezseniz fare yemleri var balkondan camdan aşağıya doğru atın. Tavuklar onları yiyince ses seda kalmaz
  2. A

Cnc işlerinde çalışmaya başlamak

Bazı belediyelerin falan CNC kursu oluyor ücretsiz 3 ay falan sürüyor onlara gidebilirsin
  3. A

Dişlerimde sararma olmaya başladı

Hocam biraz fazla pahalı değil mi ya ucuz alternatifi var mı
  4. A

Dişlerimde sararma olmaya başladı

Öncelikle sigara kullanmıyorum. Çay kahve bile içmiyorum. Her gün standart 1 kere fırçalıyorum. Normalde dişlerim bembeyazdı. Ama şuan özellikle alt dişlerimde sararma başladı. Önerdiğiniz diş macunu vb var mı
  5. A

Köfteci yusuf’un etlerinde DOMUZ eti tespit edildi!

Açıkçası ben direk köfteci Yusuf'un suçu olduğunu veya bilerek yaptığını düşünmüyorum. Oran çok düşük ve böyle büyük ve sürekli denetim altındaki firma için alınmaya değer bir risk değil. Bu tarz büyük firmalar etleri aracı kurumlar aracılığıyla bir sürü farklı yerden alırlar. Et satanlardan...
  6. A

rüzgar türbini için dişli nasıl bulabilirim

Rüzgar türbine dişli koyarsanız verimi çok düşer onun yerine motoru değiştirin
  7. A

Uzun Ömürlü Çiçek Önerisi

Orkide bakımı zor ama güzel ve uzun ömürlüdür
  8. A

Yeni başlayan için 3d yazıcı önerisi

Figür tarzı şeyler basacaksınız reçine yazıcılar daha iyi tercih olur. Bütçeniz nedir
  9. A

Evime sürekli osuruk böceği giriyor.

Ben İzmir merkezdeyim sineklikler dandik sürekli benim evede giriyorlae
  10. A

Otobüs firmasını nereye şikayet edebilirim?

Bence çok normal fiyat da baya uygun. Ayrıca bileti alırken belli bir süre gecikmeyi kabul ediyorsunuzdur.
  11. A

Gainer AIDS yapar mi?

Arkadaş AIDS in ne olduğunu bilmiyor sanırım
  12. A

2 yıllık ciddi ilişkim bitti, hayata ciddi anlamda küstüm

Benzer bişey yaşadım psikiyatride hafif bir antidepresan başladım çok iyi geldi
  13. A

Cimer şikayetler anonim mi?

Valla belli olmuyor bizim arkadaş üniversiteyi şikayet etmişti kışın ısıtma sistemi çalışmıyor diye. Şikayet dekanlığa açık bir şekilde gitmiş. Dekan arkadaşı yanına çağırıp azarlamıştı neden şikayet ediyon diye
  14. A

güzel wax önerir misiniz

Ben 200 e almıştım kaç sene önce hala bitmedi kullanıyom çok olmuş verilmez
  15. A

güzel wax önerir misiniz

Saçın kısaysa american crew fiber. Ama biraz uzun olunca çok iyi tutmuyor
  16. A

Sakalımi neyle almaliyim

Ben jiletciyim. Gilettenin kaliteli bir modelini alıp kullanabilirsin. Makineye göre daha pratik geliyor bana . Elim alıştığı çok uzun değilse sakallarim 2dk içinde köpükleyip kesip temizlene biliyorum.
  17. A

15-20 dakika arası abdest almak çok mu sizce?

Benim abdestle ilgili anlamadığım şey şu, normalde hızlı hızlı alsam 1dk sürmez ve istenen her yere tamamen su deymiş olur. Zaten sürekli elimi yıkıyorum her gün duş alıyorum. Temizim. Kısaca sadece belirtilen yerlere suyun deymesi kabaca temizlemesi yeterli olur diye düşünüyorum. Abdestin...
  18. A

KYK Yurdunu 4 Kelime ile özetleyin? 🧳

iyiysi tutarsa eve gerek duymazsınız. Ben evde kalıyorum sıcakta pişiyorum klima yok pahalı. Yemekle uğraş temizlikle uğraş. Arkadaşlarımın yazın buz gibi kışında içeride kolsuzla dolaşacak kadar sıcak odaları oluyor. Giriş çıkış saatleri olsada bazı kyklar dikkat etmiyor. Yemekler ortalama altı...
  19. A

iPad 11. nesil beklenir mi?

Pt teknoljiden aldım 14.200 iPad ve Apple pencilbtypc c kalem. Kalem ne kadardı hatirlamiyorum
  20. A

iPad 11. nesil beklenir mi?

Ben de öğrenci indirimiyle 10. Nesil aldım gayet memnumum.
Top Bottom