Neler Yeni

Uzun Ömürlü Çiçek Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Anneme doğum gününde çiçek almayı düşünüyorum. Kendisi çiçeklerle vs baya ilgili ve bakımını yapar. Almışken 1 hafta 10 gün canlı kalıp sonra kuruyacak çiçek almak istemiyorum. Pek de bilgim yok. Mor orkide güzel görünüyor o nasıldır?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,663
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
cicekleri oldurmeyin...

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Yıldırım
Ablama 5 yıl önce beyaz orkide almıştım. Çok iyi baktı ve mevsimi var. Tüm yapraklar dökülse de sonradan yeniden çiçek açabiliyor. Aynı çiçek duruyor. Gerçekten bakabilirse iyi bir seçenek bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaktüs dikenlidir elinize batabilir arkadaş çiçek istemiş kaktüs önererek hilekarlık yapıyorsunuz. Hilekâr dostlardan hey dost! Bıktım usandım; lekesi olmayan öz gerek banaeyyyy
Kaktüsler de çiçek açar yalnız.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
Kaktüs dikenlidir elinize batabilir arkadaş çiçek istemiş kaktüs önererek hilekarlık yapıyorsunuz. Hilekâr dostlardan hey dost! Bıktım usandım; lekesi olmayan öz gerek banaeyyyy
ne bağırıyon ya adama opıaujsdhjısdu

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Orkide bakımı zor ama güzel ve uzun ömürlüdür

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Gül al anneler günü olduğunda koparıp verirsin bedava gül

3.George

80+ Bronze
Anneme doğum gününde çiçek almayı düşünüyorum. Kendisi çiçeklerle vs baya ilgili ve bakımını yapar. Almışken 1 hafta 10 gün canlı kalıp sonra kuruyacak çiçek almak istemiyorum. Pek de bilgim yok. Mor orkide güzel görünüyor o nasıldır?
telgraf çiçeği bakımı hem çok kolay hemde kolay kolay ölmüyor. çabuk kökleniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Knk bitane çiçek var uzun ömürlü yaprakları da yetişince çok para ediyor önerebilirim

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII

Hanaz

80+ Gold
Zakkum

• Beğen
Top Bottom