Onu sen ye işte. Tam buldun.Zakkum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aloeverayı diyor her haldeİsmi ne hocam
Onu sen ye işte. Tam buldun.Zakkum
Aloeverayı diyor her haldeİsmi ne hocam
Yazık kafana ucube seniOnu sen ye işte. Tam buldun.
Wikipediden bugün öğrendiklerini gelip burada satma bana. İşte o "zıkkımın berk"ini ye diyoruz ya işte. Seni her gördüğüm yerde benden çekeceğin var senin. At ağazlı gurbağa gözlü seni...Yazık kafana ucube seni
Zakkum çiçeği, "Nerium oleander" bilimsel adıyla bilinen, Akdeniz iklimine özgü bir bitkidir. Genellikle süs bitkisi olarak yetiştirilir ve yaprak dökmeyen, sürekli yeşil bir çalıdır. Zakkum çiçeği, dikkat çekici ve renkli çiçekleri ile bilinir, ancak tüm parçaları zehirli olabilir, bu nedenle dikkatli olunmalıdır. Ayrıca, bu bitki yüksek oranda toksik alkaloid içerdiği için hayvanlar ve insanlar için tehlikeli olabilir.
Cahil kafana biraz bilgi girsin
Wikipediden bugün öğrendiklerini gelip burada satma bana. İşte o "zıkkımın berk"ini ye diyoruz ya işte. Seni her gördüğüm yerde benden çekeceğin var senin. At ağazlı gurbağa gözlü seni...
Senin gibi İngiliz işgâl kuvvetlerinin yurttan kaçarken bırakmış olduğu son tohum örneklemelerinden biri olmadığım için yoğun şekilde mutluyum. Sen ve senin gibiler gibi züppe bir Anglosakson olmaktansa; zigot bir Türkmen olmak onurdur; şereftir.zıkkım la zakkumu karıştıracak kadar fındık beyinliysen benim yapabilecek birşeyim yok o ebebeynlerinin sorunu zaten tabii aklıyla değilde endorfin kazası oldugun için olgunlaşmamış zigot seni
zigot olduğunu kabul ettin yaniSenin gibi İngiliz işgâl kuvvetlerinin yurttan kaçarken bırakmış olduğu son tohum örneklemelerinden biri olmadığım için yoğun şekilde mutluyum. Sen ve senin gibiler gibi züppe bir Anglosakson olmaktansa; zigot bir Türkmen olmak onurdur; şereftir.