Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

KREDİ KARTI ALDIM BEYLER

Sal kendini. Hayatını yaşa. Bi daha mı geleceksin dünyaya. Canın yanınca akıllanacaksın nasılsa. Şimdiden ağlama.
  2. Alihanyilmaz

Irkçılık hakkında düşünceleriniz neler?

Arnavut kökenli Türk olmaz. Arnavut Arnavut'tur. Diliniz bile Türkçe değil.
  3. Alihanyilmaz

Hepimizin kökeni aynı. Adem ve Havva. Yaşadığımız ortam ve iklime uyum sağladık, kimimizin rengi soldu, kimimizin derisi karardı.
  4. Alihanyilmaz

Kendinizi şımartmak için ne satın alırdınız?

Ponponlu şapka.
  5. Alihanyilmaz

Kabin boy valiz onerisi

Tartıyorlar sade. Belki bant'ta takılabilir fazla büyük olursa. 1763625736 Pardon, sen el bagajı olarak yanına almak istiyorsun sanırım. Büyük olursa kapağa sığmaz.
  6. Alihanyilmaz

Şu an Türkiye'de Türklerin sayısı Kürtlerin sayısından daha az. Tek çocuk yap, refahın bozulmasın zihniyeti sonucunda herkes tek çocuk yaptı, ölenlerin yerine gelen olmadı. Ve son 29 yılda Türk nüfusu yarı yarıya düştü. Kürt ailelerin 7-8 çocukları var ve son 20 yılda nüfusları en az 5 katı...
  7. Alihanyilmaz

Irkçılık faşizmin temeli.
  8. Alihanyilmaz

Ehliyet yazılı sınav

Bu güne kadar çalışmadıysan yine çalışmazsın ve kalmayı başarırsın. Çalışacak adam bugünden başlar çalışmaya. Yarına erteliyorsan üstte yazdığımı aynen yaşarsın.
  9. Alihanyilmaz

🔴 Savaşa Hazır Olun 🔴

Ben hazırım.
  10. Alihanyilmaz

🔴 Savaşa Hazır Olun 🔴

Gidip iki kutu mermi alayım.
  11. Alihanyilmaz

Teknopat forumda sebepsiz yere üyelik iptal edildi uyarısı

Çoklu üyeliklerde bütün hesaplar banlanır ve süresiz. Desteklik bir işin yok.
  12. Alihanyilmaz

Şimdi bana hak veriyor musunuz?

Enim yerime işe giden Robot çıksın, hemen alayım.
  13. Alihanyilmaz

Bu site virüslümüdür

Bize de mi bulaşsın?
  14. Alihanyilmaz

Bu sene kasım indirimleri tırt mı?

A101'den indirimli Nescaffe aldım. Hepsi bu kadar.
  15. Alihanyilmaz

Ankara'da dolmuş'ta yaşadığım olay

Askerdir. Onlar emir vermeye alışık. Saçları da kısa kesim, yaka düğmeleri sıkı ilikliyse kesin Asker. Buna meslek hastalığı denir. Öğretmenler de genelde çocuk varmış karşısında gibi insanı sinir edebilir. Yalnızken uyarabilir siniz. Herkesin önünde kimseyi incitmeyin. Kalp kırmayın. (Ayı...
  16. Alihanyilmaz

Sizi hayata bağlayan şey nedir ?

Şimdi hayallerinizi yıkacağım büyük bir zevkle. Masaj koltuğu hiç bir işe yaramıyor. Dayak mı yedin, masaj mı oldun belli değil. At, Köpek, İnek te adamın elini kolunu bağlıyor. Bir hafta sonun bile olmuyor. İneği götürüp komşuya da bırakamıyorsun. Ayrıyetten At'lar ısırıyor ve çok fena tekme...
  17. Alihanyilmaz

Coin'e gömersin ve kumar olmadığını sanırsın. Ha bi de foto at 10 milyon dolarından. Gerçek mi görelim.
  18. Alihanyilmaz

Çok param olsa borç isteyen akrabalarım beni rahat bırakmaz. Kendileri yetmez, bir de eş, dost üstüme salarlar. Param yokken bile ara sıra yokluyorlar. Siz de sanırım hepsini bir kaç Ay içinde kumara ve Borsa'ya gömerdiniz.
  19. Alihanyilmaz

Nefes.
  20. Alihanyilmaz

Odamı Nasıl Düzenlemeliyim

Odanı iki şekilde düzenleye bilirsin. 1. Göz zevkine göre. 2. Kullanışlığa göre.
Geri